x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

10 Feb 2007   •   00:00
SERENADE. ProFM are o superoferta pentru indragostiti: Serviciul Livrari Concerte Live direct la domiciliu! Cei mai in voga artisti ai momentului se vor ocupa ca surpriza ce intra in jocul lui Cupidon Sara (foto) sa fie de proportii si sa sune bine de tot! Alexandra Ungureanu, Alb Negru, 3SE, Impact si Vita de Vie vor spune prezent sub balconul celor care reusesc sa-l convinga pe Cupidon Sara ca jumatatea lor este cea mai cea dintre toate cele. (R. Grintescu)

PUNK LuV. Suburbia petrece in stil punk "Ziua indragostitilor". Adica, "Underground against AIDS" - un concert de caritate pentru copii bolnavi de SIDA. Vor sustine recitaluri: De-viant, Do#, Crize, Coma si Omul cu Sobolani.

PUMPIN’ HOUSE. Sunrise prezinta in premiera nationala un artist american inovator pentru cel de-al doilea val de producatori ai stilului techno. In aceasta seara, Kenny Larkin va va servi in Kristal Club o portie serioasa de detroit techno & pumpin’ house. Warm-up-ul va fi asigurat de CzR & Raoul Russu, Visuals by Dreamrec.

×
Subiecte în articol: arte