x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

30 Mar 2006   •   00:00
CONCERT. Luni, 3 aprilie, Ducu Bertzi va sustine un concert extraordinar la Sala Amfiteatru a Teatrului National din Bucuresti. La spectacolul de muzica si poezie "Ducu Bertzi si prietenii sai" pe scena vor mai "presta" Marius Batu (chitara) si Mihai Nenita (vioara). Spectatorii se vor putea bucura si de participarea extraordinara a lui Florian Pittis care a pregatit un program special. El va interpreta piese din creatia lui Bob Dylan si va recita poezii din literatura romana si universala. (C.O.)

DIRECTIA 5. Formatia care de 15 ani incearca sa se mentina in show-biz-ul romanesc va lansa de Pasti un disc ambiental, a precizat la Radio Total Marian Ionescu, basistul trupei Directia 5. Acesta a mai spus ca pentru coperta noului album trupa asteapta si opiniile fanilor, iar sugestiile acceptate vor fi rasplatite in bani. (Cristina Ologeanu)

HBO. In perioada 1-3 aprilie, programele HBO si Cinemax vor putea fi vizionate necodat. Printre filmele difuzate de HBO se numara: "Ocolul pamantului in 80 de zile", "Cand voi fi iubita?" si Premiile Academiei Europene de Film 2005. Iar la Cinemax se vor difuza, printre alte filme, "Ultima secventa", cu Matthew Broderick si "Iubitii Mariei" cu Nastassja Kinski. (C.O.)

TV. OK este un nou post de televiziune muzical, care va fi lansat pe piata romaneasca in a doua jumatate a lunii aprilie, a declarat Elena Zanfir, actionarul principal al companiei OK Media Mixt, citata de Mediafax. Reprezentantii OK au cerut deja CNA decizia de autorizare pentru pornirea statiei, acesta fiind ultimul demers pe care trebuie sa il faca un radiodifuzor inainte de a incepe sa emita. Zanfir a spus ca postul va difuza aproximativ 70% muzica romaneasca, restul spatiului de emisie urmand sa contina muzica straina, emise urmand sa contina muzica straina, emisiuni si publicitate. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: arte