x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

23 Mar 2006   •   00:00

23 martie 2006

LANSARE. A&A Records si Fundatia "Aurel Mitran" lanseaza pe piata un nou DVD cu Alexandru Andries (foto). DVD-ul "Editie Speciala" contine inregistrarea concertului de promovare a CD-ului "Comanda Speciala". Spectacolul care a avut loc la 5 decembrie 2005, la Sala I.L.Caragiale a Teatrului National din Bucuresti, a facut parte din seria de reprezentatii pe care Alexandru Andries le da in fiecare an in luna decembrie. (C.O.)

LOOK NOU. Antena 3 are o noua imagine pe internet. Site-ul ofera mai multe ski-nuri, astfel ca utilizatorii sa-si decoreze spatiul de lectura. In plus, au aparut categorii noi de stiri: Justitie (care ofera informatii din mediul juridic, Europa (stiri despre Uniunea Europeana, Cultura (carti, spectacole, festivaluri la noi si in lume). (A.V.P.)

VIZITA. Personajele din "Animat Planet" s-au hotarat sa mearga in apartamentul lui Adrian Nastase de pe Strada Zambaccian. Astfel ca, in aceasta seara, ora 20:30, la Antena 1 veti avea ocazia sa (re)vedeti muzeul lui Nastase. Desi neinvitata, gaina Gina se strecoara si ea printre picioarele ziaristilor poftiti de familia Nastase sa le numere (tabl)ourile. In premiera, la Antena 1, puteti admira celebra statueta "Ganditorul de la primarie", intruchipandu-l pe cel care este Marian Vanghelie.

FEMEIA CONDUCE. Corina Danila aduce azi in prim-planul emisiunii "Femeia conduce" (Euforia Lifestyle TV, ora 20:00) casniciile intre parteneri de religii diferite. Invitatii isi deschid sufletele in fata publicului, accepta sa raspunda intrebarilor si sunt consiliati de un avocat. Cazul Brenda-Taher, cel mai cunoscut in acest moment, este unul din subiectele principale ale emisiunii.

ROMANI IN SUA. La 25 martie, Institutul Cultural Roman din New York gazduieste evenimentul "Poets and digital performers", organizat de un grup de muzicieni si dansatori contemporani, condusi de Dinu Ghezzo. Programul are drept scop evidentierea caracterului contemporan al artei, traducerea cuvintelor dintr-o limba in alta, dar si utilizarea cuvintelor in muzica, gesturi si imagine. Volumul "Silabele omnivore" al Ioanei Ieronim reprezinta sursa de inspiratie a manifestarii, pentru ca silabele se autoconsuma, ingurgiteaza si regurgiteaza o realitate agresiva. (M.S.)

×
Subiecte în articol: arte