x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

22 Mar 2006   •   00:00

22 martie 2006

MEGACONCERT. Cantautorul Tudor Gheorghe continua turneul de mare succes "In cautarea dorului pierdut". Astazi concerteaza la Sibiu, maine, 23 martie la Deva, continua la 25 martie la Hunedoara, si incheie la 27 la Ploiesti. Pana la finele lunii mai va pregati megaconcertul de la Sala Palatului "Risipitorul de frumuseti", care va dura o saptamana (29 mai-4 iunie), o performanta demna de Cartea Recordurilor. Artistul a tinut ca data de 1 iunie sa se afle la mijlocul concertului, mai ales ca unul dintre concerte se cheama "Copilaria noastra". (C.D.)

SCHIMBARE. Radio Delta, unul dintre primele posturi de radio create de RFI in afara Frantei, isi schimba denumirea. El va deveni RFI Romania. Motivul schimbarii? "RFI Romania ne defineste mai bine si confirma integrarea noastra perfecta in cadrul grupului Radio France Internationale. Dubla cetatenie ne ofera avantajul de a vorbi doua limbi si de a cunoaste doua culturi", se explica intr-un comunicat de presa emis de postul de radio. (C.O.)

BLUES. Foarte multi dintre fanii "artistului care picteaza in blues" s-au plans ca in ultimul timp acesta a fost o "rara avis" a cluburilor. Joi, 23 martie, de la ora 22:00 va avea loc un concert exceptional AG Weinberger in clubul ONX din Regie. Ingredientul principal va fi blues-ul de cea mai buna calitate. Alaturi de celebrul blues-man vor participa si muzicieni de exceptie care vor saluta primavara cu povesti de dragoste si de "albastru". (R.G.)

CADOU. Dan Negru, simpaticul prezentator al Antenei 1, a primit un cadou aparte in urma cu cateva zile, in timpul filmarilor la "Ziua Judecatii", editie dedicata iubitorilor de animale. "M-am speriat initial de tema emisiei din 22 martie, gandindu-ma ca va fi o mare nebunie in platou, cu atatea animale diferite", marturiseste prezentatorul show-ului "Ziua Judecatii". Insa Dan si-a facut griji degeaba, caci, dupa cum el insusi afirma, a fost o distractie pe cinste. "In plus, m-am imprietenit cu animalul unui concurent, o caprita alba, care s-a atasat foarte mult de mine in timpul filmarilor. Iar la sfarsit, stapanul caprei mi-a facut o mare surpriza: mi-a daruit caprita!." (C.O.)

×
Subiecte în articol: arte