x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

11 Mar 2006   •   00:00
MARTISOARE DE SUFLET. Tudor Gheorghe continua sa-si caute dorul pierdut undeva departe, in anii copilariei si ai primei tinereti. Turneul "In cautarea dorului pierdut", pe care indragitul artist l-a inceput la sfarsitul lunii ianuarie, continua la 12 martie la Craiova. Urmeaza Tg. Jiu (13), Petrosani (14), Hunedoara (15), Bistrita (17), Turda (18), Baia Mare (19), Satu-Mare (20), Sibiu (22), Deva (23) si Ploiesti (27). (C.D.)

"CARTI POSTALE DIN IRAK". Un documentar inedit despre viata militarilor romani va fi transmis la Antena 1, duminica, la ora 14:00. E cea de-a doua parte a celui mai spectaculos documentar realizat in timpul operatiunilor militare din Irak de Corina Voicu, producatoarea "Duminicii in familie" si Mihaela Radulescu, gazda acestei emisiuni. De la datorie la relaxare, de la luptele dure la petreceri, de la amenintarea mortii la mersul la biserica ortodoxa din mijlocul desertului, totul este surprins pe pelicula.

SITE. Biserica catolica din SUA a anuntat lansarea unui site care sa infirme cele sustinute de Dan Brown in best-seller-ul "Codul lui Da Vinci". Site-ul "Jesusudecoded.com" are scopul de a furniza informatii exacte despre Iisus. Conform celor declarate de reprezentantul serviciului de comunicare al episcopilor catolici din SUA (USCCB), pe aceasta pagina veti gasi si articole teologice sau comentarii ale unor jurnalisti si experti in arte. (C.O.)

×
Subiecte în articol: arte