x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

03 Feb 2007   •   00:00
TARG DE CADOURI. Sala Dalles este pana la 14 februarie gazda targului de cadouri "D’alle Indragostitilor: frenezie in alb si rosu!". Deschis special pentru cei care se iubesc, targul are o bogata oferta de carti, tablouri si muzica, dar si de obiecte vestimentare, de podoaba, decoratiuni interioare etc. Ziua Indragostitilor va fi sarbatorita cu o tombola la care norocosii pot castiga "20 de verighete pentru suflete pereche". Expozitia este deschisa zilnic intre orele 10:00 si 20:00. (C.D.)

MEDIA. Industria media din Europa a cunoscut in 2006 cel mai intens an din punctul de vedere al fuziunilor si achizitiilor de dupa explozia internetului in 2000, informeaza Mediafax. Totalul activitatilor de fuziuni si achizitii a crescut in 2006 cu 75%, la 43 de miliarde de euro. Dintre afacerile care au contribuit la cresterea pietei fac parte achizitionarea VNU de catre Valcon Acquisition pentru 7,7 miliarde de euro, vanzarea publisherului francez Pages-Jaunes Groupe catre Kohlberg Kravis Roberts pentru 3,3 miliarde de dolari si achizitionarea de catre Permira/KKR a 50,5% dintre actiunile Prosieben Sat1 pentru 3 miliarde de dolari.

PREMIERA INTERNATIONALA. Dupa lansarea sa pe marile ecrane in Taiwan, pelicula "Legaturi bolnavicioase" va intra la inceputul lunii februarie si in cinematografele din Polonia. Filmul de debut al regizorului Tudor Giurgiu va fi distribuit in luna mai in cinematografele din Spania si din Franta. Lansat anul trecut in cadrul sectiunii Panorama a Festivalului de Film de la Berlin, "Legaturi Bolnavicioase", un film romantic cu un subiect controversat, se afla in fruntea topului celor mai vizionate filme romanesti ale anului 2006, cu aproximativ 21.000 de spectatori. (R.G.)

×
Subiecte în articol: arte