x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale INFO

INFO

27 Ian 2007   •   00:00

SIMFONII UNDERGROUND. In cadrul proiectului Teatrului Masca "Orasul de sub oras", sambata, 27 ianuarie, de la ora 12:30, in statia de metrou Piata Unirii 2, calatorii vor asculta o ora acorduri de vioara live. Duminica, de la aceeasi ora, povestea se repeta in statia de metrou Universitate. Cele cateva minute de asteptare pe peron sunt transformate intr-o intalnire underground cu arta de Cvartetul Muschetarii ai Liceului de Muzica "George Enescu", care va oferi un recital de muzica simfonica. (C. Daboveanu)

SCHIMBARE. Directorul de dezvoltare de la NewsIn, Cosmin Popa, va prelua de la 1 februarie functia de director general al agentiei de la Andreea Rosca, aceasta trecand la Catavencu pentru a conduce un nou cotidian de business. De profesie cercetator, Cosmin Popa a urmat studii la Bucuresti si Moscova si s-a specializat in istoria Uniunii Sovietice si a Europei de Est. Intre 2002-2005 a fost director general la agentiei Mediafax. Din primavara lui 2005 si pana in aprilie 2006 a fost sef al sectiei Evenimente externe a cotidianului Adevarul, apoi a intrat in trustul Realitatea Media SA.

DEBUT. Dupa sapte ani in care a fost prezentatoare a emisiunii Pro Motor de la Pro TV, Roxana Ciuhulescu (foto) a devenit si redactor al revistei Pro Motor. Primul articol este o corespondenta speciala de la recentul Salon Auto de la Detroit. In cei 7 ani a colindat aproape 20 de saloane auto din toata lumea, doua saloane de iahturi, a participat de trei ori in Campionatul National de Raliuri alaturi de George Grigorescu si de doua ori la Campionatul de off-road. (A.V.)

×
Subiecte în articol: arte