x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

07 Noi 2006   •   00:00
CONCURS MCC. Desi ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, anuntase ca Virgil Nitulescu, consilier in cadrul Ministerului Culturii si Cultelor, va ocupa pozitia de secretar general al institutiei, postul a fost scos la concurs de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP), informeaza Mediafax. Aceasta functie corespunde categoriei inaltilor functionari publici, fapt pentru care se poate ocupa doar prin concurs organizat de ANFP. Examenul scris pentru respectivul post va fi organizat la 6 decembrie, iar interviul, la 7 decembrie. (R. Draghici)

DIN DRAGOSTE. Una dintre cele mai iubite cantarete de muzica populara din Romania, Maria Ciobanu, va fi azi invitata-complice a emisiunii "Din Dragoste", difuzata la Antena 1, de la ora 20:30. Maria Ciobanu a fost atat de emotionata de povestea unei mame dintr-un sat izolat, greu accesibil din Bacau, incat nu a stat pe ganduri si s-a urcat intr-o masina de teren, impreuna cu echipa Antenei 1, pentru a-i face mamei cea mai frumoasa surpriza din viata ei. Cele doua s-au cunoscut, au vorbit si au cantat in duet o melodie a Mariei Ciobanu, cea mai emotionanta melodie despre mama.

5 SAPTAMANI CU ALIFANTIS. Astazi, la ora 12:00, avem intalnire cu Nicu Alifantis la Club Yellow (Str. Edgar Quinet nr. 15). Binecunoscutul cantautor va anunta deschiderea oficiala in conferinta de presa a unei noi "stagiuni teatrale", pe care a pregatit-o impreuna cu ZAN. Va fi un periplu inedit prin teatrele bucurestene. Unul muzical, desigur, denumit de artist "5 saptamani in balon". De ce acest titlu? Aflam azi… Seria concertelor artistului se deschide la data de 13 noiembrie la Studioul Casandra. (C.D.)

×
Subiecte în articol: arte