x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

28 Iul 2007   •   00:00

RECLAMAŢII. Concertul susţinut de Julio Iglesias la Bucureşti la data de 25 iulie a.c. s-a "lăsat" cu o serie de reclamaţii la adresa organizatorilor. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) ne-au declarat că au primit un număr de 16 reclamaţii, principalele inconveniente sesizate de publicul spectator fiind: sonorizarea precară, nerespectarea locurilor de pe bilete, acestea fiind ocupate de alte persoane, organizarea proastă, precum şi faptul că intrarea pe stadion s-a făcut cu dificultate din cauza spaţiului extrem de ingust al porţilor de acces. Imediat ce se vor finaliza cercetările, ANPC va da publicităţii sancţiunile care vor fi luate in acest caz. (Ramona Drăghici)

DEPP, VAMPIRUL. Johnny Depp a juca rolul unui vampir in "Dark Shadows", un film bazat pe o soap opera din anii ’60 şi produs de Warner Bros. In parteneriat cu firma actorului, Infinitum-Nihil, şi cu Graham King. Depp a declarat in interviuri că a fost dintotdeauna obsedat de "Dark Shadows", iar in copilărie işi dorea să fie Barnabas Collins, vampirul patriarh al seriei.
Serialul cu peste 1.225 de epi-soade a fost difuzat de ABC intre 1966 şi 1971. (R.G.)

LA EXPORT. Un documentar regizat de Laurenţiu Calciu despre viaţa unui rom deportat in Transnistria in timpul celui de-al doilea război mondial va fi lansat luni la Bucureşti şi va fi prezentat ulterior la Biennale di Venezia. Documentarul de 26 de minute a fost realizat in perioada 1 septembrie 2006-31 martie 2007 de către Producţia TV Tumende, in parteneriat cu Productive International Romania şi a fost tradus in romănă şi engleză. In Capitală, filmul va putea fi vizionat la 30 iulie, de la ora 17:00, in sala On Top of Bucharest de la etajul 7 al clădirii UzinExport.

×
Subiecte în articol: arte