x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info CUltura - 18 iunie 2007

Info CUltura - 18 iunie 2007

de Jurnalul National    |    18 Iun 2007   •   00:00
FESTIVALUL ATELIER - Regal teatral la Baia Mare
A inceput Festivalul Internaţional de Teatru Atelier de la Baia Mare (ediţia a XV-a), manifestare teatrală neconvenţională, care-şi propune să semnaleze cele mai noi tendinţe in dramaturgia, regia, scenografia, coregrafia şi arta actorului secolulului al XXI-lea. Vedeta incontestabilă a acestei ediţii e regizorul Victor Ioan Frunză, prezent in festival cu "Istoria comică a doctorului Faust" - spectacol prezentat in deschidere - , "Scaunele" şi "Visul unei nopţi de vară" (foto), care se joacă la 20 iunie, ora 17:00. Premiile se vor decerna la 24 iunie. (Claudia Dăboveanu)


DEVORATORI - Romănii iubesc publicitatea
Vineri seară, Sala Polivalentă a străns un număr mai mare de iubitori de publicitate. La sfărşitul primei pauze au fost prezentate cele trei spoturi căştigătoare la concursul organizat de Orange - Â premiul cel mare fiind obţinut de Cătălin Ivan. In aceeaşi pauză s-a lansat versiunea in limba romănă a cărţii "Devorator pentru că asta vreau" de Jean Marie Boursicot. De asemenea, s-au prezentat şi favoritele la ediţia de anul acesta a festivalului de la Cannes Lion. (G.B.)


TV - O vară in TOPless la Pro TV
Pro TV a pregătit pentru această vară programe pentru toate gusturile: filme şi seriale, ştiri, emisiuni de divertisment. Pro TV işi răcoreşte publicul, oferind drept antidot pentru cea mai fierbinte vară din istoria tv dezbrăcarea de convenţii, clişee şi canoane. Soluţia: "O vară in TOPless". Incepănd cu azi, in fiecare luni, de la ora 22:30, telespectatorii Pro TV vor avea intălnire cu "CSI: New York". Nu trebuie uitate show-ul de improvizaţie Ţaca - Paca şi emisiunea de farse "Jugaru Shukaru". Printre filmele acestei veri se numără: Praf şi pulbere, Matrix - Reincărcat sau Ingerii lui Charlie. (A.V.)


NOUTĂŢI - TVR 2, la grila de vară
TVR 2 trece de azi la grila de vară cu emisiuni şi transmisii ce vor concura vremea frumoasă. Măruţă se va muta din "garsonieră" la malul mării ca şi anul trecut. Căt despre seriale, TVR 2 a pregătit telespectatorilor săi fideli o mare surpriză. Reintălnirea cu Farmece, sau cu Campionatul de comedie. Şi surprizele verii la TVR 2 continuă cu ARTMANIA, cel mai mare festival de muzică rock din Romănia, dar şi cel de eveniment cultural important, in cadrul programului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007. (A.V.)

×
Subiecte în articol: arte vară var