x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info cultura - mass-media 13 iunie 2007

Info cultura - mass-media 13 iunie 2007

13 Iun 2007   •   00:00

ROMANTIC FM A CRESCUT. Audienţa postului de radio Romantic FM este in creştere faţă de toamna anului trecut. Ultimul sondaj al audienţei radio arată că Romantic FM este ascultat de peste 111.000 de bucureşteni. Cu o cotă de piaţă de 5,9% pe Bucureşti, Romantic FM işi consolidează poziţia de lider detaşat al posturilor de radio de nişă. La nivel naţional şi urban, Romantic FM a adunat in mai puţin de un an de la lansarea reţelei peste un sfert de milion de ascultători. Sondajul a fost realizat la nivel naţional in perioada 5 martie-6 mai, iar marja de eroare este de 1%.Â

Â

ISTORIE DEZVĂLUITĂ. Entuziasm la Primăria Sectorului 1. După mai bine de 50 de ani de muşamalizare comunistă, frescele din sala de consiliu ale primăriei au fost scoase de sub humă. Ele au fost descoperite de doamna profesor Adina Nanu. La peste 70 de ani de la realizarea lor de către Olga Greceanu, frescele au fost restaurate şi arătate publicului in toată splendoarea lor. Lucrarea, care a costat aproximativ 100.000 de euro, reprezintă o alegorie intreagă de evenimente istorice.
"Mă bucur că am reuşit impreună cu cei mai buni specialişti in restaurări să redăm aceste frumuseţi Bucureştiului" a afirmat primarul Andrei Chiliman. (G.B.)

"VOCEA", LA FINAL. Astăzi, de la ora 22:00, fanii indrăgitei telenovele a Antenei 1 "Vocea inimii" işi vor lua rămas-bun de la eroii ale căror destine le-au urmărit pe parcursul a nouă luni de difuzare a serialului. Timp de 162 de episoade, in care au apărut invitaţi speciali, vedete dintre cele mai cunoscute precum Nico, Cristina Stamate, Alexandru Repan sau starul venezuelean Carolina Tejera, telespectatorii au urmărit intriga cu tente supranaturale, in care s-au incurcat şi descurcat destinele Sidoniei şi familiei ei cu cele ale familiei Popovici. Ultimul episod va oferi surprize uluitoare şi rezolvări cu totul neaşteptate ale unor situaţii ce par fără ieşire pentru popularele personaje şi... totul se va incheia cu una (sau mai multe) nunţi!

×
Subiecte în articol: arte