x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Investitie - 16 milioane de euro pentru Antena 2

Investitie - 16 milioane de euro pentru Antena 2

de Raluca Grintescu    |    05 Feb 2007   •   00:00
Investitie - 16 milioane de euro pentru Antena 2
Din martie, un post cu atitudine
Pregatirile pentru lansarea noului post tv al trustului Intact, Antena 2, se afla pe ultima suta de metri. In prima jumatate a lunii martie, postul, in care s-au investit 16 milioane de euro si al carui director este Mihai Gadea, va incepe sa emita.

Romanii vor avea din martie un post cu atitudine. "Trustul Intact este in expansiune, lansarea televiziunii Antena 2 fiind inca un pas din planul de dezvoltare a companiei. Premisa de la care s-a pornit in alegerea profilului noului post este aceea ca in Romania nu exista nici o televiziune unde telespectatorii sa-si poata exprima in mod direct punctele de vedere si care sa ofere programe interactive", a declarat Camelia Voiculescu, presedintele Grupului Intact. "Antena 2 este primul post de atitudine din Romania, unica televiziune care va reprezenta nemijlocit interesele publicului", spune Mihai Gadea. "Nu intamplator sloganul este «Antena 2: Ia atitudine!» si, de asemenea, nu intamplator va fi cea mai interactiva televiziune din tara. Antena 2 a fost creata tocmai pentru a fi un purtator de cuvant al telespectatorilor catre factorii de decizie. Totul va fi posibil, inclusiv accesul celor interesati in studiourile Antena 2, unde vor putea discuta cu invitatii din emisiuni", mai spune el.

DOTARI. In ceea ce priveste dotarile tehnice, Laurentiu Stan, director tehnic, afirma ca Antena 2 are echipament similar cu marile televiziuni europene. "Canalul de televiziune Antena 2 va functiona pe o platforma digitala la acelasi nivel de calitate cu celelalte canale ale trustului INTACT - conform cu normele europene de televiziune. Va beneficia de o serie de facilitati tehnice, care ii va conferi un plus de dinamism si interactivitate (achizitie out-door/in-door, post productie etc.). Regia de emisie este configurata single channel cu toate facilitatile de automatizare, iar segmentul de productie va fi asigurat de echipamente digitale din categoria broadcast si sistem de transport semnale digitale multilink."

GRILA. Programele difuzate sunt atat productie proprie, cat si celebre productii "importate". "«Saturday Night Live», grandiosul show la care participa cele mai cunoscute vedete din intreaga lume, va fi difuzat in fiecare sambata seara. O alta supriza este «The Tonight Show with Jon Stewart»; un best of al acestei emisiuni spectaculoase va fi transmis, de asemenea, saptamanal", declara directorul Antenei 2. Discutiile pentru preluarea altor formate celebre se afla inca in derulare. Cat despre productiile proprii, talk-show-urile vor ocupa un loc important in grila de programe, insa nu vor lipsi nici programele de divertisment. Corina Chiriac a semnat un contract pentru o productie a canalului Antena 2. Interpreta s-a lasat convinsa de Mihai Gadea sa modereze un show de divertisment adus de peste hotare. Trustul de presa INTACT, condus de Camelia Voiculescu, este alcatuit de Antena 1, Antena 3, Euforia Lifestyle TV, postul de radio Romantic FM, publicatiile Jurnalul National, Gazeta Sporturilor, Saptamana Financiara, Felicia, 4WD, Top Gear, Good Food si firma de productie TV INTACT PRODUCTION.

×
Subiecte în articol: arte antena