x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Iri si chilotii dumnealui

Iri si chilotii dumnealui

de Luiza Moldovan    |    05 Apr 2006   •   00:00
C(RAMPE)
In curand vom fi niste oameni impliniti, niste oameni cu scaun la cap, niste oameni fericiti si niste oameni... niste oameni. Pentru ca, in curand, Irinel Columbeanu cu gagica-sa or sa-si traga rialiti-sou pe teveu. Uau! Abia astept sa-l vad pe Iri in chiloti, suindu-se pe trepied, ca s-o pupe pe Monicuta, si pe Monicuta invatand pentru teza la mate de saptamana viitoare. Sau, mai bine, pe Iri meditand-o pe Monicuta la logaritmi.

Ce misto o sa fie cand Monicuta o sa se prezinte cu carnetul de note la Iri, un tip responsabil si exigent, si acesta fie o va pedepsi punand-o sa faca flotari cu el in carca, fie o va gratula cu un pupic crestin-ortodox pe fruntea ei lata, de fata desteapta, manca-o-ar tata pe ea. Natia intreaga exulta fericita si trepideaza nerabdatoare sa-i vada sutienele Monicutei si ciorapeii lui Iri, cumparati de la "articole pentru copii si nou-nascuti". Trepidam si noi, extaziati si multumiti, ah, atat de multumiti ca, iata, suntem contemporani cu acesti doi fabulosi oameni care se iubesc si care re-conditioneaza, ca la service, conceptul de iubire.

Ileana Cosanzeana, furata de Zmeul Zmeilor, nu-l mai asteapta, umpland cada cu lacrimile-i, pe Fat Frumos, pentru ca Zmeul Zmeilor s-a dovedit a fi un tip de treaba. Ma rog, cand Ileana Cosanzeana o sa descopere si ea, intr-un final, orgasmul, va fi prea tarziu, pentru ca Zmeul Zmeilor se va duce des la toaleta, urinand enervant de des, neputand, prin urmare, sa mai joace tabinet in lenesele dupa-amiezi de sambata.

Aflam cu lacrimi in ochi ca, pentru ca Iri sa-si expuna "de, ma-ntelegi" la televizoarele noastre, doua televiziuni s-au paruit intre ele ca la piata. Una dintre ele a iesit invingatoare, oferindu-i omului suma de 7 000 (sapte mii) de euro pe saptamana. Deci acesta este pretul lui Iri. Cam la atat se evalueaza aceasta pretioasa piesa de arta care este organismul lui complex, indragostit si, prin asta, frumos. Doamne, noi, oamenii muncii, noi, proletarii cu carti de munca, noi, ceilalti, cum ar veni, ii multumim lui Iri c-a acceptat sa ne arate chilotii la televizor, ca sa vedem si noi daca e adevarat principiul ala rautacios, conform caruia dimensiunea masinii e invers proportionala cu dimensiunea... cu dimensiunea. Suntem siguri ca doar niste invidiosi ar fi putut scorni asa ceva.

Acuma, sa fie-ntr-un ceas bun, sa ne traiti si sa ne incantati sufletele noastre primitive si in continuare! Pentru final, am ales sa parafrazam, cu scopul declarat de a ne mentine la cote inalte buna noastra dispozitie, promoul ala de pe Gherila: "Alo? Familia Columbeanu? Da. Cu Ozzy, va rog". Va pup cat si va iubesc, domnule Irinel Columbeanu si frumoasa dumneavoastra viitoare sotie, Monica Columbeanu!

×
Subiecte în articol: arte