x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ispita la superoferta

Ispita la superoferta

06 Ian 2005   •   00:00

LUIZA LUPU - C(RAMPE)
Din ciclul "daca doriti sa revedeti", astazi va prezentam selectiuni de anul trecut din programul "Nu suntem blonde" de pe National teve; emisiunea executa rapid si eficient despartiri de cupluri (sau cum sa le spun altfel?), indeobste cu materialul clientului. La cerere, se ia o tipa destul de neapetisanta - daca ma-ntrebati pe mine - cu niste sani imensi si o burta pe masura, care se-mbraca de la toneta si se asaza intr-un cadru intim si confortabil, pe post de ispita. Superoferta include o prietena sau o nevasta care vrea sa testeze loialitatea partenerului.

Dupa care se porneste un joc de un erotism de nu pot sa va spun. Atacatorul se joaca putin cu victima, o ia, ii da cu laba, o mai lasa sa fuga, o prinde din urma, ii mai linge ranile, dupa care fuge iar, dupa care victima, naucita, nu mai stie ce sa faca altceva si se lasa incoltita. Din victima devine brusc, pradator. Adica, ma rog, un pseudopradator, daca e sa ne luam dupa poanta aia milenara cu ala care rade mai bine cand rade la urma. Adica i se induce senzatia de animal de prada, dupa care i se spune suav c-a fost filmat in timp ce nu-si tinea mainile acasa.

Nesimtitu’ dracu’! Parca-l si vad pe porc umbland pe urma cu semeseuri d-alea siropoase, "pisicuta pis, pis, pis, te-am visat azi-noapte-n vis", "tupi, sa stii ca te iubesc si mi-e foarte dor de tine, plange inima in mine fara tine", "hai, fa, iarta-ma si pe mine ca stii ca-s porc, da’ te iubesc".

Deliciosul ritual al impacarii mai are un ingredient subtil: mersul pe burta. Uneori, mersul pe burta se da la televizor, iar umilirea victimei capata o savoare direct propotionala cu mistoul pe care trebuie sa-l suporte.

Am remarcat, desigur, cum facea plei-bec la vioara Catrinel Sandu, in timp ce privea tentant-incintant-cat-se-poate-de-sexy in camera, asortand la ochi un tuguiat de buze tremurator.

Si apropo de sexy mazar facar, n-am putut sa nu remarc o fata Giulia, care-a venit sa cante, imbracata fiind intr-un fel de body cu blana pe bust. Extrem de sexy, nu-i asa? Parca si vad privirile baloase ale barbatilor din audienta, fixand fara putinta de retragere bustul paros si virginal al adolescentei din imagine. Nimic nu e mai incantator decat un bust blanos care tresalta la fiecare miscare, nimic mai dezirabil ca o tanara cu par cret pe piept, aranjat si coafat ca pentru emisiune.

Ca sa ne linistim cu totii, sa inchidem ochii si sa ne imaginam o Gina Pistol facand plei-bec la chitara si privindu-se intr-un fel seducator in ochi cu prietena ei, Catrinel - un alt fel de ritual al imperechere, de data asta mult mai penibil.
×
Subiecte în articol: arte