x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Julio Iglesias, succes la Timişoara

Julio Iglesias, succes la Timişoara

20 Iul 2007   •   00:00
Julio Iglesias, succes la Timişoara

In cadrul turneului de promovare a noului album "Romantic Classics", pe care Julio Iglesias il susţine in Romănia, interpretul spaniol a dat un concert aseară la Timişoara.

In cadrul turneului de promovare a noului album "Romantic Classics", pe care Julio Iglesias il susţine in Romănia, interpretul spaniol a dat un concert aseară la Timişoara. Următoarele recitaluri sunt programate la Bacău, Bucureşti şi Constanţa.

Concertul a fost găzduit de Ştrandul Tineretului şi a inceput aproape de ora 22:00. Deşi fusese anunţată o altă oră de incepere a recitalului, organizatorii au decis ca toate reprezentaţiile starului iberic să se decaleze cu căteva zeci de minute, din cauza caniculei.

După sosirea la Timişoara, Iglesias a stat aproximativ o oră la hotelul unde este cazat, apoi a plecat să ia masa la o pensiune, nu inainte de a le arăta semne de simpatie fanilor sosiţi să-l vadă. Asemeni celorlalte staruri mondiale prezente in ţara noastră in ultimele două săptămăni - Michael Bolton şi Rolling Stones - , Iglesias a preferat bucătăria tradiţională romănească. (C.D.)

×
Subiecte în articol: arte