x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale La Antena 1 incepe "Cei mai frumosi ani"

La Antena 1 incepe "Cei mai frumosi ani"

22 Sep 2004   •   00:00

Antena 1 scoate pe piata o noua emisiune de divertisment, "Cei mai fumosi ani", prezentata de Crina Matei si Daniel Buzdugan. Prilej de intalnire cu nume mari ale cantecului romanesc, dar si cu numeroase surprize.

CRISTIANA STAMATESCU

Cea mai noua superproductie de divertisment a Antenei 1, "Cei mai frumosi ani", va debuta astazi, de la ora 20:15, avandu-i ca prezentatori pe Crina Matei si pe Daniel Buzdugan. Peste 150 de persoane alcatuiesc publicul si au un rol activ in desfasurarea spectacolului. In platou vor fi prezente doua echipe formate din vedete, care se vor intrece pe diverse teme, caracteristice unui anumit an din trecut: personalitatile, dar si publicul va trebui sa ghiceasca numele si trupa care interpreteaza o anumita melodie sau sa stie, spre exemplu, filmele lansate atunci, obiceiurile sau moda vremii.

VEDETE. Momente de mare atractie sunt cele in care sunt readuse in prim-plan nume sonore ale muzicii romanesti, dar si internationale.

ANUL 1968. In cadrul primei editii, telespectatorii au intalnire cu hit-urile anului 1968. Cele doua echipe care se confrunta pentru a castiga premiul emisiunii sunt Bodo, Daniela Gyorfi si Cristina Stamate, de o parte, si Daniel Iordachioaie, Luminita Anghel si Dorin Anastasiu, de cealalta parte. Invitatii speciali sunt Marina Voica, Alexandru Jula si grupul Mondial, alaturi de care atat publicul prezent cat si Crina si Daniel au cantat slagarele pe vremea carora parintii lor s-au indragostit. In aceasta seara, de la ora 20:15, la ANTENA 1 aflati de partea carei echipe s-au aflat cei doi prezentatori si cine a reusit sa pice in plasa unei glume "marca Buzdugan".

ACTORI SI CANTARETI

Atat Crina Matei, cat si Daniel Buzdugan sunt absolventi ATF. Crina a lucrat pana acum in mai multe televiziuni - Televiziunea Romana, Tele 7 ABC, Pro TV - insa nu a renuntat la teatru. Buzdugan este si el cunoscut publicului datorita farselor de la Radio 21, dar si prezentei sale in cadrului grupului Divertis in ultima vreme. O ipostaza cel putin inedita in care ii veti vedea pe cei doi va fi cea de cantareti, atat Daniel, cat si Crina avand calitati vocale exceptionale. Pe Crina, cel putin, ati mai avut ocazia sa o ascultati cu ocazia "Festivalului Dor de la Izvor - Mamaia 2002".
×
Subiecte în articol: arte