x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Lansare - Melania Mazzucco la Bucuresti

Lansare - Melania Mazzucco la Bucuresti

29 Mai 2006   •   00:00

Cea mai noua aparitie in colectia Biblioteca Polirom "Numele ei era Viata", de Melania Mazzucco, va fi lansata in prezenta autoarei, maine, 29 mai, ora 18:00, la Institutul Italian de Cultura din Bucuresti.



Cea mai noua aparitie in colectia Biblioteca Polirom "Numele ei era Viata", de Melania Mazzucco (foto), va fi lansata in prezenta autoarei, maine, 29 mai, ora 18:00, la Institutul Italian de Cultura din Bucuresti.
Vor vorbi despre carte Francesco Servida, directorul Institutului, Bogdan-Alexandru Stanescu, director editorial Polirom, si Oana Bosca-Malin, traducatoarea cartii. "Numele ei era Viata" este romanul pentru care, in anul 2003, Melania Mazzucco a primit Premiul Strega. O carte tradusa pana acum in peste douazeci de limbi, aflata in "Top 10 scriitori de succes in 2005" in Statele Unite.
Cartea este povestea a doi copii care isi parasesc satucul din sudul Italiei pentru a-si croi un viitor in "tara tuturor posibilitatilor" si a caror destin se intersecteaza, neasteptat, cu trecutul autoarei insesi.

×
Subiecte în articol: arte