x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Maria Apostol este plecată în concediu

Maria Apostol este plecată în concediu

27 Mar 2008   •   00:00

Mai multe informaţii contradictorii în privinţa unei posibile demisii a Mariei Apostol, directorul de PR al trustului Media Pro, circulă în presa ro­mânească. Potrivit unei ştiri apă­ru­te pe blogul lui Cătălin Tolontan, Maria ar fi demisionat luni, în urma unei şedinţe furtu­noase.

Mai multe informaţii contradictorii în privinţa unei posibile demisii a Mariei Apostol, directorul de PR al trustului Media Pro, circulă în presa ro­mânească. Potrivit unei ştiri apă­ru­te pe blogul lui Cătălin Tolontan, Maria ar fi demisionat luni, în urma unei şedinţe furtu­noase. De cealaltă parte, Camelia Ca­vadia, PR al trus­tu­lui Pro, ne-a de­­clarat că luni n-a avut loc nici o şe­dinţă furtunoasă. Mai mult, aceas­ta spune că Maria Apostol este ple­cată în concediu încă de la sfâr­şitul săptămânii trecute. “Fap­tul că n-a răspuns la telefon, deşi de obi­cei răspunde şi în vacanţă, a in­flamat zvonurile. Cum Maria a plecat în concediu de vinerea trecu­tă, nu putea ca luni să participe la vreo şedinţă”, ne-a declarat Cavadia.

 

Mai există însă şi o a treia va­rian­tă: Maria Apostol a demisionat nu pentru a pleca din Pro, ci, dim­potrivă, pentru a fi învestită într-o altă funcţie.

×
Subiecte în articol: arte