x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Mihaela, în Mondenii

Mihaela, în Mondenii

de Oana-Maria Baltoc    |    26 Mar 2008   •   00:00
Mihaela, în Mondenii

Vedeta Antena 1 interpretează rolul unui muzeograf într-un episod din “Mondenii”, care va fi difuzat în data de 8 aprilie. Mihaela Rădulescu a răspuns cu bucurie invitaţiei şi a filmat alături de actorii de la Prima Tv în cursul zilei de luni.



Nu te supăra, frate! Parodia de calitate face prozeliţi




Vedeta Antena 1 interpretează rolul unui muzeograf într-un episod din “Mondenii”, care va fi difuzat în data de 8 aprilie. Mihaela Rădulescu a răspuns cu bucurie invitaţiei şi a filmat alături de actorii de la Prima Tv în cursul zilei de luni.


Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu, Dragoş Stoica şi Mihai Bendeac reuşesc să facă parodie de foarte bună calitate, afirmaţie care vine chiar din partea unor persoane care se regăsesc în sketcheciurile difuzate săptămânal la Prima Tv. Şi dacă tot au admiratori printre cei pe care îi iau peste picior, “Mondenii” s-au gândit să lanseze câteva invitaţii la distracţie. Astfel, preţ de câteva episoade veţi putea urmări în acţiune o parte dintre vedetele parodiate.


Interzisă.
Ernest, spaima trădătorilor în amor, şi Virgil Ianţu s-au numărat printre primii curajoşi care s-au jucat de-a actoria alături de colegii de la Mondenii. Şi Oana Zăvoranu a filmat pentru unul dintre episoadele cu invitaţi. În acest scop, şi-a pus perucă blondă şi a întruchipat o “doctoriţă tâmpiţică”, după cum ne-a povestit chiar ea. S-a distrat de minune, pentru că a colaborat “cu o echipă de oameni talentaţi şi inteligenţi. Au făcut totul ca să mă simt confortabil”, mărturisea vedeta înaintea neînţelegerilor cu Prima Tv, apărute după ce postul a anunţat că renunţă la negocierile pentru achiziţionarea serialului “Răzbunarea Oanei”. Urmarea scandalului iscat este evidentă. Episodul programat iniţial spre difuzare în data de 8 aprilie a fost scos din schemă şi înlocuit cu cel în care va apărea Mihaela Rădulescu.



Umor deştept.
Mihaela a fost o pradă uşoară pentru Mondenii, lucru pe care îl recunoaşte cu plăcere. Vedeta a interpretat un muzeograf care dă explicaţii de specialitate unor personaje cunoscute, ca Simona Senzual, Marian Vanghelie şi Diana Munteanu. “Am acceptat imediat. Sunt o mare admiratoare a oamenilor talentaţi din orice domeniu şi mă fascinează orice intersectare cu ei. «Mondenii» sunt, înainte de orice, nişte actori deosebit de talentaţi, inteligenţi, spontani, plini de energie bună. Am fost de multe ori în bătaia puştii lor, dar oricât m-au ridiculizat nu m-am putut supăra ­ trebuie să fii prost ca să te superi pe ei sau trebuie să fie ei atât de proşti încât să joace prost, fals, vulgar sau neinspirat. Nu e cazul. Umorul lor e foarte deştept scris şi foarte natural interpretat. Andreea (n.r ­ Grămoşteanu) mă joacă bine. La parodie contează să vezi bine ceva definitoriu în persoana care devine personaj şi să exagerezi latura aceea. Îi iese bine, dar o s-o încurc din ce în ce mai tare. Adică o să fiu perfectă şi ea n-o să mai aibă de ce să se agaţe! (Glumesc...) Îmi place să imit colegi sau prieteni şi, în cercuri restrânse, îmi iese. Sunt înconjurată, în viaţa publică, de atâţia imbecili şi imbecile care se iau în serios încât ar fi şi păcat să nu râdă nimeni de ei, zău...”, ne-a declarat realizatoarea de televiziune.



Pro şi contra. Printre fanii “mondenilor” se numără şi Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu şi Mihai Gâdea. Latifundiarul Gigi Becali, de departe cel mai reuşit personaj din “Mondenii”, se poziţionează la polul opus. La fel Ştefan Bănică Jr şi Andreea Marin Bănică. Patronul echipei Steaua chiar a declarat în repetate rânduri că ceea ce vede la televizor este foarte departe de realitate...

×
Subiecte în articol: arte mondenii