x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Pe cine crede ei ca pacaleste?

Pe cine crede ei ca pacaleste?

20 Sep 2004   •   00:00

Cercetatorul din mine (caci, da, in mine zace latent un cercetator) a facut o experienta: a studiat mai multe chipuri de fete si mai multe chipuri de baieti in timp ce se dadea reclama aia la Elite, cu ea care se stramba la el si pe urma-o uda ala micu’ - o scena casnica de o duiosie blegoasa, dar simpatica in felul ei.

LUIZA LUPU - C(RAMPE)

Am observat urmatoarele: chipul fetelor se lateste intr-un zambet necontrolat, mai ales la final cand ii arata pe toti trei ce fericiti sunt ei intr-o dupa-amiaza casnica la o cafea. Dupa un indelungat studiu al figurilor de baieti, cercetatorul din mine a observat ca astia nu stiau cum sa intre pe teletext mai repede ca sa vada cat a facut FC Faru’-n deplasare si daca Rednic nu cumva si-a taiat venele de deprimat c-a fost dat afara de la Craiova.

Concluzie - singura constanta din viata unui barbat este etapa, in timp ce singura constanta din viata unei femei sunt durerile menstruale.

Dar apropo de constante, am vazut o emisiune dupa care sunt innebunite majoritatea mamailor din piata si gagicile de la raioanele "detergenti" ale tuturor magazinelor dotate cu d-alea care fac "piu". Ati ghicit: emisiunea se numeste "Un barbat adevarat" si trebuie sa va asigur ca se bucura de cote nebunesti de audienta.

Sa va zic: acolo vin doi invitati care sunt supusi unor probe. In urma fiecarei probe, un juriu alcatuit din femei da note. La final se face suma si se deduce care dintre cei doi invitati e mai barbat. Aveam ceva pe foc si nu m-am uitat pana la final, dar am vazut probele. Pai bine, domnilor, din cum completeaza o pictura inceputa transpare barbatul din invitat? Din cum canta el? Sau din cine stie ce alte chestii usoare?

Io i-as pune sa spele vasele si sa duca gunoiul. Daca lasa dare pe farfurie si daca apuca sacul de gunoi cu doua degete, nu cumva sa se murdareasca, deduc ca DA, am de-a face cu un barbat adevarat. Ca sa-mi confirm banuiala, il iau de-o aripa si-l duc la stomatolog.

Dac-ar intreba din doua-n doua secunde daca acul cu care i se face anestezia este de unica folosinta si daca se crispeaza pe scaun asa, de fenta, asteptand sa-l doara, este evident: am de-a face cu un barbat adevarat.

Concluzia este una singura: emisiunile astea ne minte!

×
Subiecte în articol: arte