x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Pe sticla e "Greu de slabit" - Matinal cu Trofin si Uscat

Pe sticla e "Greu de slabit" - Matinal cu Trofin si Uscat

11 Oct 2004   •   00:00
Pe sticla e "Greu de slabit" - Matinal cu Trofin si Uscat

Astazi, de la ora 8:00, debuteaza la Antena 1 matinalul "Canalul de stiri", prezentat de Constantin Trofin, Ovidiu Uscat si echipa lor.

MIHAELA SUCIU

Cuplul Trofin si Uscat propune in fiecare zi, de la 8:00, un matinal nonconformist, in care regula de baza este distractia. Emisiunea va semana cu ceea ce am vazut pana acum la "Canalul de stiri" de sambata seara: "Noul format se acorda in gen si ora cu emisiunea de dinainte. Se numeste tot "Canalul de stiri" si vom fi pe post tot la ora 8:00. Nu s-a schimbat decat A cu P, adica in loc de 8 PM este 8 AM", spune purtatorul de cuvant al echipei, Constantin Trofin.

DIETA. Scopul matinalului va fi acela de a binedispune telespectatorii. Ardelenii au pregatit rubrici trasnite. Una dintre ele este "Greu de slabit", parafraza a filmului "Hard to Die", care va fi prezentata de actorul Claudiu Pop. Alegerea lui Claudiu nu a fost intamplatoare, deoarece cantareste intre "150 si 300 de kilograme", dupa spusele realizatorilor emisiunii. Actorul s-a obligat prin contract sa dea jos surplusul de kilograme in trei luni. Trofin ne-a asigurat ca rubrica nu e la bascalie, ci "e din tot sufletul", pentru romanii care vor sa slabeasca. Dovada celor spuse o reprezinta prezenta in emisiune a culturistului Florin Uceanu, de sfaturile caruia va beneficia Claudiu.

DE GROAZA. O alta rubrica neconventionala va fi "Horrorscop-ul", prezentata de Paulina Aclarvazatoarei, o fata din Moldova. Paulina este interpretata de Paula Chirila, zisa Eva.

Stirile si revista presei nu vor lipsi din "Canalul de stiri", dar vor avea o interpretare personala. Trofin ne-a asigurat ca oamenii lui au aflat dedesubturile multor afaceri si sunt gata sa le demaste. Vasile Blaga va face tot ce-i cere echipa si mai ales ce il va ruga Eva, iar Eva va face numai ce vrea ea.

INSPECTIE. Fondul muzical al emisiunii va fi asigurat de un DJ. El va pune muzica sau zgomote, in functie de starea si de momentul care marcheaza trecerea dintr-un registru in altul.

Emisiunea va beneficia si de foarte multi invitati. In prima editie, Piedone va veni in inspectie la Antena 1 pentru a-l incuraja pe Claudiu inainte de marea lupta cu kilogramele. Viorica si Ionita din Clejani vor incheia seria invitatilor in "canal-matinal" de astazi.
×
Subiecte în articol: arte