x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Pro si contra Valentine’s Day - Surprize cu cantec pentru indragostiti

Pro si contra Valentine’s Day - Surprize cu cantec pentru indragostiti

de Raluca Grintescu    |    09 Feb 2007   •   00:00
Pro si contra Valentine’s Day - Surprize cu cantec pentru indragostiti

Daca va simtiti indragostit/a si vreti sa va scoateti iubita/ iubitul in oras, aveti la alegere multe locuri care promit concerte, party-uri, spectacole, lansari si distractie pe cinste.

Clubul Bamboo propune pentru Ziua Indragostitilor un superconcert cu Nadia Ali, solista trupei Iio, si un spectacol de dans coregrafic aerian cu Air Girl (ora 23:30). Cu noul album lansat in vara anului trecut, Nadia Ali i-a cucerit pe fani, iar single-ul "Is it Love" a fost "number 1" in topul Billboard la "hot dance club play".

Alte doua piese produse de Iio au aparut si pe compilatia Global Underground 029, mixata de Sharam de la Deep Dish. Trupa IIO a fost infiintata in New York si era cunoscuta sub numele de Vaiio. Ea a debutat intr-un club local cu melodia "Rapture", devenind in scurt timp favorita cluburilor din Ibiza.

LOVE TOUR. Transilvania Expres si Kiss FM Brasov propun celebrarea iubirii si a indragostitilor in cadrul celei de-a II-a editii a "Love Tour", printr-un turneu desfasurat pe parcursul a sase zile, in sase locatii diferite din Brasov, in perioada 9-14 februarie. In fiecare din cele sase zile ale turneului se vor organiza evenimente specifice Valentine’s Day: proiectii de concerte live (Groove Garden); stand-up Comedy (Captain Nemo), farse medievale (Butoiul Sasului); seara de teatru: Monoloagele Vaginului (For Sale Pub); concert live Tapinarii (Deane’s Irish Pub); Poarta Sarutului, oficiere casatorii "la minut" (Galeriile Corona). Clubul El Comandante intra si el in circuitul party-urilor "de dragoste". In seara indragostitilor, trupa Travka va sustine un concert unplugged - eveniment transmis live de radio Lynx, urmand ca atmosfera de Vama Veche sa incinga spiritele pasionale.

ANTILOVE. Membrii trupei Tapinarii, Cosmin Covei si Adrian Tanase, vor sustine, pentru al saselea an consecutiv, un concert anti-Valentine’s Day, la 14 februarie, in Club A din Capitala. "Nu suntem de acord cu transformarea iubirii in comert si, mai ales, nu suntem de acord ca sentimentele sa se vanda la tava", spune Tanase. Gestul lor a devenit deja o traditie. Concertul, care incepe la ora 19:00, pretul unui bilet fiind de 10 RON, va fi unul 100% Tapinarii, cu melodii de dragoste sau despre viata de cuplu: mai realiste si mai cu picioarele pe pamant.

"PROTESTE" CU CANTECE DE DRAGOSTE
Intre 12 si 17 februarie, Club A organizeaza cea de-a treia editie a "Anti-Valentine’s Week": un festival al atitudinii ironice fata de platitudinea si formalismul cu care barbatii "venereaza" femeile din viata lor. De ce Anti-Valentine? Raspunsul il veti gasi dupa ce manifestarea se va incheia si veti trage concluzia cea mai fireasca: orice zi o poti transforma intr-o sarbatoare daca iubesti si daca stii sa daruiesti! "Protestele" cu cantec vor fi "asezonate" de Truverii si Daniel Fat, insa nu vor lipsi nici piese de teatru sau stand-up comedy.
×
Subiecte în articol: arte