x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Reality-show - Concurs de facut copii

Reality-show - Concurs de facut copii

04 Oct 2004   •   00:00

CULTURA/MASS-MEDIA

Singaporezii pot participa la o emisiune in care vor invata tehnici de crestere a libidoului.

"Make Kids Not War" - Concurs de facut copii

Potrivit unui sondaj realizat de Durex, in medie, un cuplu din Singapore a facut sex doar de 96 de ori in 2003, plasand tara pe ultimul loc al clasamentului. Statisticile mai arata ca anul trecut s-au nascut doar 37.633 de copii. Iata de ce producatorii de la "MediaCorp" s-au gandit sa promoveze campania guvernamentala de procreare printr-un reality show.
ADRIANA PADURARU

"Dr. Love’s Super Baby Making Show" este numele acestui concurs, moderat de dr. Wei Siang Yu, in care cuplurile concurente sunt invatate cum sa faca copii. Premiul cel mare: 100.000 de dolari si... un copil, desigur. "Nu este nimic pornografic in acest concurs. Este doar un show educativ, de incurajare a singaporezilor de a avea copii. Prima familie, dintre cele zece concurente, al carei test de sarcina este pozitiv va castiga 100.000 de dolari", a declarat dr. Wei. In timpul emisiunii, participantii vor fi invatati metode de crestere a libidoului (tehnici de seductie, masaj erotic, aromaterapie, mancaruri afrodiziace etc.).

Doctorul Wei are si misiunea de a monitoriza ciclul hormonal al cuplurilor, iar daca va fi cazul le va recomanda acestora schimbari ale dietei, astfel incat procrearea sa nu fie impiedicata de diverse disfunctii hormonale provocate de alimentatie.

AMANARE. Debutul emisiunii era programat pentru luna aprilie anul trecut, insa din cauza SARS premiera reality-show-ului a fost amanata. Ideea a fost reluata in primavara acestui an. Keith Cheong, directorul "Departamentului Marketing si Distributie" al "MediaCorp Studios", a declarat la 20 mai ca sunt in discutii cu dr. Wei, dar ca detaliile nu au fost inca puse la punct.

Pana atunci, "Dr. Love" nu va sta degeaba. El a lansat doua proiecte asemanatoare, "Love Boat" si "Sex in the Air". "Love Boat" este un program prin care cuplurile fac croaziere in jurul Thailandei, scopul principal fiind cresterea libidoului. "Sex in the Air" este o emisiune radiodifuzata in care au loc discutii despre sex, tinerii primind raspunsuri din partea expertilor in ceea ce priveste conceptia si o viata sexuala sanatoasa.

"GURU SOLO". Wei Siang Yu vrea cu tot dinadinsul ca singaporezii sa se inmulteasca. In 2001, el a realizat un sistem de "bio-comunicare", prin care femeile primesc mesaje scrise sau mail-uri care le anunta ca sunt in perioada fertila. Ca o curiozitate, am putea adauga faptul ca acest "guru", foarte interesat de soarta conationalilor sai, este singur. Si nici prea multe iubite nu a avut, intr-un interviu declarand ca si-a inceput viata sexuala pe la 18 ani, pana la cei 35 de ani ai sai avand mai putin de zece prietene.
×
Subiecte în articol: arte