x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Romancute cu iz de Hollywood

Romancute cu iz de Hollywood

07 Oct 2004   •   00:00

Canalul de televiziune cu "atitudine" de cinematograf, HBO, a inceput difuzarea ultimei serii din controversatul "Totul despre sex". Pentru asta, ei au dat sfoara in tara ca se cauta sosii ale celor patru eroine principale ale serialului, iar marti seara a avut loc finala.

CRISTINA OLOGEANU

La un serial precum "Sex & The City" nu se putea ca difuzarea ultimei serii sa fie data la tv pur si simplu. Drept urmare, cei de la HBO au pus la cale un concurs de genul "lookalike". In finala au ajuns doar cate doua randuri de sosii ale personajelor: Carrie, Miranda, Samantha si Charlotte. Ele nu s-au "batut" pentru vreo suma fantastica de bani ori pentru vreo excursie la Hollywood. Ci pentru a aparea intr-un pictorial in revista Beau Monde si pentru a pastra tinutele gen "Sex & The City" oferite din partea casei.

ENGLEZISME. Finala concursului a luat forma unei petreceri, iar "showman-ul" a fost Marius Vintila. Cele opt au avut de trecut doar doua probe. Fetele, venite din mai multe zone ale tarii, s-au inscris in competitie fara sa-si fi facut lectiile, deoarece cu greu au putut da un raspuns corect. Ce-i drept, nici Vintila nu le-a ajutat. El a vrut sa fie unica vedeta a serii si a tinut mortis sa arate publicului cat de bine stie sa vorbeasca engleza, adresandu-se fetelor intr-o "romano-engleza de balta"...

PILE. Printre probe si balbe, publicul a fost delectat si cu trei momente artistice si un numar de "jonglerie" cu sticlele si paharele de la bar. Partea artistica a fost dedicata exclusiv doamnelor, protagonisti fiind trei stripperi. Numai ca ele nu prea au avut ce vedea... baietii mai mult au dansat si si-au dat jos doar tricourile. Dupa atatea "opturi" si cocktailuri, juriul a dat verdictul. Invingatoarele, ca la orice concurs care se respecta, au fost lasate sa spuna cateva cuvinte. Numai ca, surpriza! Sosia Samanthei, care s-a recomandat doar "Simona", a vrut sa-i multumeasca bunei sale prietene din public. Imprudenta a facut ca prietena sa se ridice in picioare... nu era nimeni alta decat una dintre componentele juriului.

×
Subiecte în articol: arte