x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Sa ne simtem bine

Sa ne simtem bine

14 Oct 2004   •   00:00

LIZA LUPU - C(RAMPE)

Sa ne veselim! Sa ridicam mainile-n aer si sa ne unduim! Sa chiuim! Sa ne bestializam ca si cand lumea se sfarseste maine si, practic, nu prea mai ramane mult timp pentru ceea ce indeobste se numeste "distractie". Sa ne distram si sa ne simtem bine! I-haaa! Viata e frumoasa, merita traita! Carevasazica ce fac ca sa ma distrez? Sunt roman, deci imi cumpar o caseta cu manele si vanez orice emisiune teve sau radio pe aceasta tema. Dau drumu’ la televizor/radio. Nu, nu-i dau drumu’, adica il iau si-l scap din maini, nu asta am vrut sa zic. Stii tu mai bine.

Pe urma, ma asez linistit la masa acoperita cu fas frumos colorat cu floricele si torn pe gat o dusca de rom. Devin din ce in ce mai agitat. Mi se pare ca lumea are ceva cu mine. (Stii care-i culmea paranoiei? Sa crezi ca cei care fac gramezi in meciurile de rugby vorbesc despre tine). Daca sunt un roman adevarat, pot sa fiu chiar si de trei ori roman. Daca sunt de trei ori roman, sunt de trei ori femeie. Sau de trei ori barbat. Sau de trei ori cinci fac douazeci. Si daca beau rom si sunt de trei ori roman, de trei ori barbat si de trei ori femeie se cheama ca sunt public-tinta pentru Mihaela Tatu. Tinta, adica ma fixezi si pe urma arunci cu sageata-n mine. Sageata poarta numele de Nicolae Guta sau Adi de la Valcea.

Uite, marti seara m-am simtit estraordinar (chiar asa!). Mihaela a spus ca vrea sa schimbe o vorba cu invitatii ei despre relatia femeie-barbat. Daca m-ar fi intrebat pe mine, i-as fi spus io vreo doua, chiar trei, chiar patru. Guta le-a zis de dor si duca. Deci fii antena: "O zi fara tine i-un chin/ bla-bla-bla/ Si cand imi e dor/ Imi vine (fireste - n.m.) sa zbor". Fetele se isterizeaza in platou, agitatia e maxima, lumea se simte bestial, totul e OK. I-haa, ce misto e sa fii roman!

×
Subiecte în articol: arte