x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Şase premiere la Antena 1

Şase premiere la Antena 1

de Oana-Maria Baltoc    |    14 Feb 2008   •   00:00
Şase premiere la Antena 1

“Bate blondele”, “Master Craft”, “Masculin ori feminin”, “Un show păcătos”, “Neaţa’ cu Răzvan şi Dani”, iar din toamnă meciurile echipei naţionale de fotbal. Aşa se prezintă regalul noilor programe de la Antena 1.

“Bate blondele”, “Master Craft”, “Masculin ori feminin”, “Un show păcătos”, “Neaţa’ cu Răzvan şi Dani”, iar din toamnă meciurile echipei naţionale de fotbal. Aşa se prezintă regalul noilor programe de la Antena 1.

Vedetele Antenei 1 şi-au dat marţi seară întâlnire cu presa în club Office din Ca­pi­tală, pentru a anunţa personal noile formate pe care le vor prezenta anul acesta. Dacă o parte dintre surprize au fost deconspirate de ceva timp, cum este cazul matinalului realizat de Răzvan şi Dani, difuzarea meciurilor naţionalei de fotbal sau late night show-ul păcătos care va intra pe micile ecrane “la braţul” lui Dan Capatos din 25 fe­bruarie, Dan Negru nu s-a dezminţit nici de această dată. Omul-divertisment va prezenta la Antena 1 două formate inter­na­ţi­o­na­le, “Bate blondele” şi “Master Craft”.

 

CARE PE CARE. “Bate blon­de­le” (“Beat the blondes”, în varianta originală) este revelaţia acestui an în materie de divertisment, o concepţie a olandezilor de la Eyeworks, care se difuzează deja în Italia, iar cât de curând formatul va fi implementat şi în Rusia, Grecia, Turcia, Ucraina, Gemania şi Fran­ţa. Pe scurt, 50 de blonde vor încerca să dă­râme prejudecata conform căreia capacităţile lor intelectuale nu s-ar ridica la nivelul frumuseţii sau, după definiţia lui Negru: “50 de blonde, fantezia oricărui bărbat, se pot transforma în coşmar pentru un singur bărbat”.

Miza acestui concurs, care va debuta în martie, este premiul de 50.000 de ron, bani pe care îi va încasa la finalul concursului fie băr­ba­tul care s-a dovedit mai inteligent decât blondele, fie blonda care va face KO masculul.

 

MESERIA, BRĂŢARĂ DE AUR. Antena 1 va pune în scenă şi un super-show, “Master Craft”, care se va difuza lunar, începând cu 28 februarie. Desfăşurarea de forţe ne­ce­sară acestui tip de format impresi­o­nează în primă fază: concurenţii, cei mai buni în meseria lor, sunt aleşi din peste 20 de oraşe ale ţării prin care va trece o caravană organizată în acest scop.

 

Masculin ori feminine

Cristina Cioran a scăpat de trezitul de dimineaţă, dar revine în faţa telespectatorilor în compania lui Liviu Vârciu, la cârma show-ului “Masculin ori feminin”. Formatul presupune invitarea în studio a unor cupluri de vedete, cu ajutorul cărora vom afla, cu argumente, care sunt asemănările şi deosebirile dintre femei şi băr­baţi, dar şi de ce nu putem trăi unii fără ceilalţi. Filmările pentru acest show se vor realiza la studi­o­urile Castel Film, într-un spaţiu ge­neros, de 500 de metri pătraţi.

 

oana.baltoc@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: arte