x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Scorpions - Concert cu nemti organizat romaneste

Scorpions - Concert cu nemti organizat romaneste

11 Oct 2004   •   00:00

Concertul Scorpions de la Sala Polivalenta a ridicat audienta in picioare. Timp de doua ore fanii formatiei au cantat alaturi de idolii lor piese de pe noul album, "Unbreakable", dar si hit-uri precum "Hollyday", "Still Loving You", "Rock You Like a Hurricane", "Big City Night" sau "Wind of Change".

Baietii de la Scorpions s-au simtit bine, iar acest lucru s-a vazut dupa cum s-au comportat pe scena. Prefe-ratul publicului a fost bateristul James Kottak, care, de mai multe ori, s-a dezbracat pana la brau, a facut "alpinism" pe propriile tobe si si-a impartit betele multimii aflate in delir.

MINUSURI. Mai putin placut, in schimb, a surprins organizarea. Intrarea in Sala Polivalenta arata ca un targ campenesc din cauza tarabelor cu produse, dar si a pliantelor publicitare, care, odata primite gratis la intrare, erau aruncate pe jos. Sonorizarea a fost si ea la limita. Au fost piese care s-au auzit decent, dar in general claritatea a lasat de dorit. Practic, la multe piese cuvintele erau de neinteles. Subtire, daca nu dezamagitor, a fost jocul de lumini, cuvantul de ordine parand a fi fost "economie". Laserele au lipsit cu desavarsire, iar ecranele de proiectie nu au fost nici ele prezente. (Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: arte