x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane București găzduiește vernisajul unei expoziții de excepție

Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane București găzduiește vernisajul unei expoziții de excepție

de Magdalena Popa Buluc    |    11 Oct 2023   •   18:26
Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane București găzduiește vernisajul unei expoziții de excepție

Miercuri 11 octombrie, începând cu ora 18:00, la Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane București (BMB), din str. Tache Ionescu nr. 4, are loc vernisajul expoziției de fotografie ”Puncte de vedere” și lansarea unui volum de fotografii și poeme cu același titlu, semnate de Dr. Mihaela Stănciulescu.

Colecţia impresionantă de fotografii personale este prezentantă într-un concept pe cât de complex pe atât de original, care îmbină forţa imaginii, plăcerea sunetului şi emoţia cuvântului.

 

Dr. Mihaela Stănciulescu va încânta publicul prezent la vernisaj cu peste 50 de ilustrate, redate în forma cărţilor poştale: pe faţă - clipa surprinsă în instantaneele cotidianului, pe verso - poemul dedicat clipei, care-l provoacă pe observator la introspecţie, pe fundalul unei coloane sonore produsă de audio designer-ul Sebastian Zsemlye - câștigător al premiului GOPO pentru cel mai bun sunet și realizatorul unor coloane sonore ale unor filme de succes.

 

Curatorul expoziţiei este cunoscutul scenograf Ana Gabriela Lemnaru, producător designer pentru mai multe filme, în principal pentru pelicula ”Imaculat”, propusă de România pentru premiile Oscar 2023.

 

Contributor este chiar fiica Mihaelei Stănciulescu, Sandy, iar tehnodesignerul expoziției este Sebastian Chiriac, Senior DTP - OWNER camera de gardă.

 

“Două inimi ca una se însoţesc pe malul marii lor iubiri şi descoperă că încap pe aceeaşi bancă, doar pentru o clipă. Se întrepătrund suflet de dor şi dau motiv apusului să le afle răsărit, în infinitul singurei lor clipe”- este poemul fotografiei ”Bancă Pentru Doi”, de Mihaela Stănciulescu, cuvinte care parcă înnobilează timpul trecător, oprindu-l în veşnicia fiecăruia dintre noi.

 

Expoziţia Puncte de vedere, de Mihaela Stănciulescu poate fi admirată la Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane București până pe 31 octombrie.

 

 

 

×