x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Serial - Monica Barladeanu naufragiaza la AXN

Serial - Monica Barladeanu naufragiaza la AXN

de Cristina Ologeanu    |    25 Mar 2006   •   00:00
Serial  -  Monica Barladeanu naufragiaza la AXN

Aparitia romancei Monica Barladeanu in "Lost" a facut mare valva. Episodul cu pricina va putea fi vazut si la noi, la 9 aprilie.

Au mai ramas 15 zile pana cand romanii o vor putea vedea pe Monica Barladeanu in "Lost, naufragiatii". Ea va aparea in episodul cu numarul 11 al serialului care va fi difuzat in premiera in Romania la 9 aprilie la AXN, ora 20:00. In curand veti putea citi un interviu acordat de Monica, in exclusivitate, Jurnalului National. Dar, pana atunci, va lasam sa va delectati cu un scurt interviu acordat postului AXN.

Care este urmatorul film in care te putem vedea?
Exista posibilitatea ca "Living&Dying" sa aiba distributie si in Romania asa ca probabil acesta e urmatorul film in care pot fi vazuta.

Cand alegi un film in care joci, te intereseaza care este bugetul acestuia?
Mi se pare vital in alegerea unui rol povestea personajului, ce-si doreste el de la viata si de la celelalte personaje si nu in ultimul rand felia de viata in care personajul e incorporat, deci naratiunea in sine. Trebuie sa ma intereseze sa traiesc o experienta in pielea personajului respectiv, sa ma tenteze sa incerc. Apoi mi se pare important cine regizeaza proiectul respectiv, cine-l produce si cine sunt actorii alesi. Nu mi-am pus insa niciodata problema bugetului, iar ultimele filme de valoare care au fost facute cu bugete nesemnificative au demonstrat ca e vorba mai mult de talent si de viziune decat de numarul de explozii, pe care ti le permiti pe pelicula, sustinute de un buget impresionant.

Ce mesaj ai vrea sa adresezi celor care te pot vedea in LOST - pe AXN?
Iubitorii serialului vor avea parte la 9 aprilie de multe raspunsuri la intrebarile legate de viata lui Jack, cea de dinaintea prabusirii aeronavei.

BARLADEANU VS DEAN
  • Daca veti cauta pe genericul filmului numele Monica Barladeanu, veti avea parte de o surpriza. El nu exista!
  • Din motive lesne de inteles, Monica noastra a renuntat la Barladeanu in favoarea lui Dean.
  • Pentru americani este mai usor de pronuntat Dean decat Barladeanu... Per total, pana acum, Monica a jucat in sapte filme: "Buds for Life" (2004), "Incubus" (2005), "Moartea domnului Lazarescu" (2005), "Caved In" (2006), "Lost" - The Hunting Party (2006), "Second in Command" (2006), "Living & Dying" (2006).
  • ×
    Subiecte în articol: arte monica barladeanu