x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale SHOCK ROCK: Alice Cooper - la B’estival

SHOCK ROCK: Alice Cooper - la B’estival

19 Feb 2007   •   00:00
SHOCK ROCK: Alice Cooper  -  la B’estival

Prin organizarea B’estival-ului, Bucurestiul intra si el in randul lumii civilizate, cu un festival de trei zile la care participa nume mari ale muzicii.

Dupa Faithless, Reamonn si Marilyn Manson, Emag!c Entertainment anunta ca in ziua a treia "deschiderea" la Marilyn Manson va fi asigurata de celebrul Alice Cooper (foto), cel care intr-un recent interviu televizat a declarat: "Marilyn, eu sunt tatal tau!". Asta pentru ca Alice Cooper (nascut Vincent Damon Furnier) este creatorul brand-ului "rock teatral" sau "shock rock", preluat mai tarziu de Kiss, WASP, Blue Oyster Cult si Marilyn Manson, printre altii.

PRECOMENZI. La B’estival, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti, sunt asteptati peste 40.000 de romani care vor fi martorii unui festival ca "afara", cu nume mari ale show-biz-ului international, alaturi de artisti autohtoni foarte valorosi, dar mai putin mediatizati. Este important de stiut ca, in perioada de precomenzi, biletele vor costa 60 RON pentru prima zi (vineri, 29 iunie) si cate 75 RON pentru urmatoarele doua zile (sambata, 30 iunie, respectiv duminica, 1 iulie), iar abonamentul pentru toate cele trei zile va costa 180 RON.

Pe site-ul www.myticket.ro s-au pus deja in vanzare abonamentele pentru cele trei zile ale B’estival-ului, precum si bilete VIP, la pretul de 300 RON pe zi.

×
Subiecte în articol: arte