x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Si Fuego nu mai vine

Si Fuego nu mai vine

07 Dec 2004   •   00:00

De cand il stiu eu pe Fuego, asta sufera incontinuu. Cateodata imi vine sa lansez un apel tuturor inimosilor sa-l omoare odata, ca sa nu se mai chinuiasca atata.

LUIZA LUPU - C(RAMPE)

Deci Fuego, in noul lui videoclip, e plecat pe undeva, departe de fata aia care mai intai sta in spume in jacuzzi (hei-hei-hei, cati de "z" imi intrasera aici!!!) si pe urma se imbraca intr-o rochie supercool, neagra si decoltata, deci sexy mazar facar si se pune pe un scaun, adica la asteptat.

Intre timp, Fuego, ranit in minte, inima si literatura, e pe drum sau ceva de genul asta si pare ca se gandeste la ea, dar ea nu simte asta, pentru ca o vad din ce in ce mai stresata, din ce in ce mai-nestiind-ce-sa-faca, din ce in ce mai obosita.

"Pe unde mi-o fi umbland bagabontu’ asta de nici macar un telefon nu mi-a dat", pare ea sa spuna de acolo, de pe scaunul ala, "pe unde mi-o umbla, lasa ca sa vezi ce-i fac cand ajunge acasa, ca nici sa mananc nu pot, ca i-am spus ca nu mai avem paine si, uite, nu pot sa mananc caviaru’ asta decat cu paine din cereale, nu din altceva, si nu pot sa beau sampania asta decat din pahare d-alea de bere, ca i-am spus dementului sa ia mai multe baxuri din carfur, ca la sase sticle cumparate iti da un pahar gratis si uite-asa, aveam si noi pahare de bere pentru sampanie, lasa, ca sa vezi ce mi ti-l iau si mi ti-l scutur cand vine-acasa, bagabontu’ dracu’, ca io nu mai suport, cred c-o sa pun punct aici emisiunii noastre".

Si parca Fuego sta in ploaie? Ei, aici nu mai tin minte bine, dar parca sa zic ca sta in ploaie, expunandu-se, astfel, riscului de a raci.

Dar asta are si o parte buna, pentru ca, daca-l vede racit, aia n-o sa se mai dea la el cu intentii violente si nici n-o sa-i mai dea papucii, decat ca sa umble prin casa, ca gresia tine de frig si el e racit, "ia-ti papucii-n picioare", o sa-i spuna ea mamos, "lasa, ca te faci tu bine, sa vezi cum te iau la trei pazeste, ce, crezi ca scapi asa usor?".

"Si-afara-i frig si e-norat/ Iar eu ma tai cu lama/ Si Fuego nu mai vine", bre, si sa vezi drama, ca dupa ce-l asteapta cat il asteapta, pleaca, bre, si lasa patu’ gol (ca intre timp se resemnase si si-a zis "ia sa ma bag io in pijamale, ca mi s-a facut cam somn") si ce crezi?, ea pleaca si el vine, bre, si mai are si-un supertrandafir misto, rosu, crec-a dat pe el vreo cinzeci de mii, daca nu chiar o suta la cat e de misto.

Si Fuego e zapacit de durere, dar apare ea, gandindu-se, probabil, ca unde sa se mai duca pe vremea asta, lasa, mai bine-l iarta pe bagabont.

×
Subiecte în articol: arte fuego