x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Spectacol pe gheata - Vedetele Antenei 1 vs Steaua

Spectacol pe gheata - Vedetele Antenei 1 vs Steaua

de Cristiana Stamatescu    |    20 Feb 2007   •   00:00

Un spectaculos meci de hochei va avea loc astazi de la 20:30, la patinoarul din Drumul Taberei, intre vedetele Antenei 1 si echipa de hochei a clubului Steaua.

Un spectaculos meci de hochei va avea loc astazi de la 20:30, la patinoarul din Drumul Taberei, intre vedetele Antenei 1 si echipa de hochei a clubului Steaua. Dupa o luna de antrenamente intense, timp in care membrii postului din Baneasa au suferit si mici accidentari a sosit si vremea marii confruntari. Spectatorii trebuie, totusi, preveniti ca nici o vedeta nu a facut hochei vreodata, ba mai mult, unii au incaltat pentru intaia oara patinele. Concurentii, Ovidiu Ioanitoaia, Crina Abrudan, Simona Patruleasa (foto), Simona Gherghe, Roxana Ionescu, Cosmina Pasarin, Ovidiu Cuncea, Betty Peter… nu daca vor evolua in apara-re sau in atac. Insa vor face tot ce le sta in puteri, pentru a-i ingenunchea pe stelisti.

Ca un element de ultima ora, Dan Voiculescu, fondatorul Antenei 1, a acceptat provocarea stelistilor si va juca extrema dreapta (acelasi post din timpul studentiei, cand a fost membru al echipei Sportului Studentesc). Pentru a pregati cum se cuvine atmosfera unui asemenea eveniment in deschiderea evenimentului, managerul proiectului Ante-nei 1, Lucian Marinescu, a organizat un adevarat show cu lasere, muzica, patinaj artistic si reflectoare.

Toti amatorii de spectacol sunt invitati in aceasta seara la patinoarul din Drumul Taberei pentru a-i sustine pe jucatori, alaturi de alte vedete ale Antenei 1, prezente in tribune pentru a-si incuraja colegii de pe gheata.

×
Subiecte în articol: arte