x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Strategie - Mai multi romani pe Discovery Channel

Strategie - Mai multi romani pe Discovery Channel

de Cristina Ologeanu    |    13 Iun 2006   •   00:00
Strategie  - Mai multi romani pe Discovery Channel

Canalul Discovery Channel isi va deschide un birou local in Romania. Ce inseamna asta? Ca programele vor fi pe gustul romanului si vor aparea mai multi confrati in documentarele realizate de acest canal.

Jurnalul National: Cum s-a ajuns la decizia ca Discovery sa isi deschida un birou local in Romania?
Katarzina Kieli: Am decis sa deschidem acum acest birou in Romania din mai multe motive. In primul rand se doreste extinderea numarului birourilor locale pentru a fi prezenti in cat mai multe tari pentru care sa facem programe strict pe gustul locuitorilor acestora. Romania este o piata cu mult potential, care prezinta interes pentru noi. De asemenea, ne-am dorit sa fim mai aproape de partenerii nostri din tarile unde se regaseste Discovery Channel. Si, nu in ultimul rand, succesul de care se bucura acest post de la lansarea sa in Romania ne-a incurajat sa facem acest pas.

Cum vi se par romanii?
K.K.: De aproape cinci ani lucrez cu romanii. Si imi face placere acest lucru, mai ales ca sunt deschisi, sunt operationali, sunt dispusi sa accepte noi provocari...

Va veti muta in Romania?
K.K.: Nu cred ca va fi cazul, insa voi veni mult mai des in Romania.

Ati invatat cuvinte romanesti?
K.K.: Trebuie sa recunosc ca nu stiu o boaba romaneste...

Vor aparea romani pe Discovery?
Marjory van Mackelenberg: Da. Va fi o campanie de promouri filmate in Romania cu oameni din Romania. Incepand cu 1 iulie, pe ecran se va derula prima campanie de promouri filmate si produse in Romania.

Vor fi si VIP-uri autohtone pe sticla?
M.M.: Acesta va fi urmatorul pas pe care il vom face. In plus, vom cere unor personalitati locale sa ne spuna preferintele lor in materie de programe.

Cunoasteti vreun prezentator tv din Romania?
M.M.: Dan Negru... i-am auzit pe cei care au raspuns la sondajele noastre pomenindu-i numele. Noi nu vrem sa pornim o "vanatoare de vedete" de la alte televiziuni. Nu vrem sa transformam vedetele altor posturi in vedetele noastre...

LA CONDUCERE
Katarzina Kieli, vice president country manager, a inceput sa lucreze la Discovery Networks Europe din anul 2000. Ea se face "vinovata" de deschiderea biroului Discovery din Polonia. Acum il deschide si pe cel din Romania. "Asta inseamna ca grila de programe va fi adaptata pentru romani, vor fi noi locuri de munca pentru ca echipa va fi formata din romani, vor fi promouri in limba romana", spune Kieli. Marjory van Mackelenberg, channel manager Central Europe, a spus ca deja s-a facut primul pas pentru aflarea preferintelor romanilor. In urma sondajelor de opinie realizate in Romania, Marjory a aflat ca romanii vor documentare despre tara lor, in comparatie cu altele.
×
Subiecte în articol: arte romania Discovery