x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Te iubesc, sa mori tu!

Te iubesc, sa mori tu!

12 Oct 2004   •   00:00

LUIZA LUPU - C(RAMPE)

...si cum mergeam io asa, cu fata lipita de geamul tramvaiului, ce crezi ca mi-a trecut prin cap? Auzi, ma, da’ de ce toata lumea se-nghesuie sa sparga, sa devalizeze, sa cotropeasca banci d-alea cu bani si nimeni nu se omoara sa invadeze cu scop subjugator banci de sperma? As iubi la nemurire un politician despre care as auzi c-a fugit in lume cu o mie de miliarde de eprubete de sperma si s-a ascuns undeva sub un palmier sa-si traga sufletul. Mi-as dori sa fiu ca tipa aia care ar fugi cu multimilionarul in spermatozoizi, ascunzandu-se, intre timp, in spatele unor ochelari de soare imensi, asa, ca sa n-o recunoasca lumea. Asta politician pe cinste! Asta iubire adevarata!

Nu ca la emisiunea "Totul pentru tine", unde se iau niste oameni, li se identifica fobiile si li se da ca tema pentru acasa sa faca exact ce se tem ei mai mult, cu scopul declarat si suprem al demonstrarii iubirii pentru el/ea. In rolurile principale: Andreea Marin a Prima TV (Andreea Raicu), el si ea.

Sa moara Tzac si Pac daca emisiunea "Totul pentru tine" nu este copilul conceput in vitro al lui "Din dragoste" cu "Surprize surprize"! Se ia Andreea Raicu si se aseaza frumos, la locul ei pe canapea. Pentru un look profi, i se propteste in mana un microfon. Nu stiu daca i se si spune ce sa zica, dar eu cred ca aici e lasata de capul ei. De capul ei frumos, n-am ce zice. Ma rog, fiecare cu formatu’ ma-sii de emisiune. Se intreaba, duios, oamenii cam ce-ar fi ei in stare sa faca pentru omul iubit. Stiti sintagma aia "as trece si prin foc pentru tine"? Ei bine, aici oamenii sunt pusi sa treaca, literalmente, la fapte.

Sintagma "sa mor io" devine, in emisiunea "Totul pentru tine", o asertiune riscanta. Asa ca mai usor cu pianul pe scari cand vine vorba de declaratii de iubire!

Saracu’ Vasile, s-a tranformat fara voia lui intr-un veritabil erou de actiune. "Iubirea ei imi da aripi" a zis el, gandindu-se probabil la un Red Bull rece si plin de taurina. Iti dai seama, fata de aia cu "as trece prin foc" chestia cu "iubirea imi da aripi" e de primavara. Hmm....

"E un lucru foarte impresionant", a facut Andreea, de acolo, de la locul ei, comentand entuziasmata fapta vitejeasca a lui Vasile. Da, Andreea, ai dreptate, cu atat mai impresionant cu cat mai superior poti deveni intr-o lume rea, rea, tot mai rea, care sta la panda sa-ti vaneze tie delicioasele exprimari rocambolesti. Manca-ti-as!
×
Subiecte în articol: arte