x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Teapa cu telenovela romaneasca

Teapa cu telenovela romaneasca

20 Oct 2004   •   00:00

Revista Story a publicat luni, 18 octombrie, un material care promitea sa dezvaluie proiectul de telenovela al lui Valeriu Lazarov. Ca sa ne convinga, publicatia cu pricina a oferit si lista cu actorii deja contactati de firma lui Lazarov, Sagitarius Communications, si de Antena 1. Imediat, cotidianele centrale s-au grabit sa preia informatia.

Printr-un comunicat remis redactiei, Antena 1 si Sagitarius Communications dezmint categoric informatiile aparute in presa romaneasca. Potrivit postului de televiziune si firmei lui Valeriu Lazarov, nici unul dintre detaliile enumerate de Story nu este real. "Scenariul si lungimea telenovelei (1.500 de episoade) , potentialii actori cooptati in distributie sau autorii coloanei sonore nu pot fi considerati adevarati".

Potrivit Story, distributia telenovelei cuprinde actori si oameni de televiziune, printre care Mircea Radu, Daniel Buzdugan, Daniela Nane, Crina Matei, Cosmin Cernat, Ioana Moldovan etc. I-am contactat pe acestia pentru a ne lamuri asupra situatiei. Si ne-am lamurit! Invariabil, raspunsurile au fost: "Nici macar nu stiam ca joc intr-o telenovela; mi-au spus prietenii" sau "Sigur e o farsa a lui Buzdugan". Nici unul dintre "inculpati" nu a fost contactat de catre revista pentru a i se cere parerea. Odata daramat unul dintre argumente, am vrut sa verificam ceea ce ni se promitea de catre semnatarul textului: "Am pus mana pe proiectul secret al lui Lazarov". Ne-am uitat, am rasfoit paginile si nu am gasit nici macar o urma de document, o fotocopie, o bomboana, ceva!

Faptul ca Lazarov intentioneaza sa produca o telenovela romaneasca in asociere cu Antena 1 nu mai este de mult o stire. Deocamdata, negocierile dintre postul de televiziune si firma de productie nici macar nu sunt finalizate. (Mihaela Suciu si Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: arte