x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Tzi si tze

Tzi si tze

de Luiza Moldovan    |    07 Iun 2006   •   00:00
C(RAMPE)
Buna ziua, stimati telespectatori si dragi intelectuali, bine v-am gasit la o noua editie a emisiunii... aaa... a emisiunii... e una de pe Senso, in care vin mai multe fete pe rand si vorbesc despre ele insele, despre ascensiunea lor profesionala (respectiv muzicala), despre calitatile lor sufletesti, despre implinirile si micile lor suferinte (care sunt mai mici decat implinirile, pentru ca aceste fete sunt si foarte optimiste din fire si stiu sa razbata in viata, sa-si croiasca drum printre lianele enervante, care ti se prind de picior, ale suferintelor) si tot asa mai departe.

In editia de astazi vi-o aducem in prim-planul atentiei pe Sorana, o fata din A.S.I.A care tocmai n-a facut nici un secret din faptul ca si-a facut implant de (sau poate e mai bine sa spunem "la"?!?) tate, ea prinzand acum o superoferta, ultimul racnet de tate ea si l-a tras, ceea ce ne dorim si dumneanoastra si dumneavoastra si la toti dusmanii dumneavoastra si ai dum-nea-noastra. In exclusivitate pentru telespectatorii si dragii nostri intelectuali, Sorana a dezvaluit ca ea, de cand are tatele mai mari, are mai multa incredere in ea insasi, ceea ce ne dorim si noua foarte mult, cat si la dusmanii nostri.

Am inteles de aici, copii, ca nimic, in afara de propriile-ti tate nu-ti da putere sa razbati cu greutatile vietii. Nimic, in afara de tate, nu te scoate dintr-o stare de apatie, nu-ti da curaj sa te lupti cu inamicul pervers si nevazut, nu te motiveaza in stabilirea, nu-i asa, unor standarde inalte, atat in traiectoria asta a vietii interioare, cat si in traiectoria vietii exterioare (a se citi, stimati telespectatori, muzicale si chiar artistice, daca ne permitem sa spunem asa ceva).

Poti traversa mai bine strada. Poti socializa mai bine cu vecina de la parter. Poti cumpara mai cu tupeu o paine neagra, cu cereale. Poti prepara, in casa, o exceptionala omleta. Cu tatele mai mari, putem darama si muntii, putem zbura peste prapastii (aici avem unele dubii, deoarece suntem cu totii, cu silicoane cu tot, tributari legii gravitatiei). Avem o misiune de indeplinit? Ne tragem tate mai mari. Vrem sa realizam ceva spectaculos in viata? Tup, niste silicoane! Vrem sa marsaluim fara jena prin viata? Tatele mari sunt solutia. Vrem sa ne schimbam barbatul? Ne tragem niste tate si iesim pe strada. Ne-am dori foarte mult sa rezolvam o banala ecuatie de gradul intai cu o necunoscuta? Dar de gradul al doilea cu doua necunoscute? Tatele mari ne ajuta sa rezolvam dificilul proiect matematic. Ne cutremura o dilema? Inutil sa adaugam ca, tragandu-ne tate mari, putem gasi solutii la orice intrebare. Ii multumim Soranei pentru geniala solutie propusa, ii dorim multe intrebari in continuare, iar cat despre tupeu, ce sa mai spunem, nu credem ca mai are nevoie. Cu tatele-alea ultimul trend, suntem convinsi ca are o incredere fantastica in ea insasi. Luati aminte!

×
Subiecte în articol: arte tate