x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & more

Under & more

02 Iun 2006   •   00:00
ALTERNATIV. Clubul Big Mamou va fi joi, 8 iunie, gazda unui eveniment concertistic special, Allegria. Initiat in 2004, proiectul Allegria este o noutate pentru marele public, pana acum formatia performand exclusiv in cadrul evenimentelor cu circuit inchis. Conceptul Allegria (piese jazz, pop-rock prelucrate) a devenit apreciat pretutindeni in lume. Oana Maris, Oana Ropotan, Luiza Iorga, Stefania Amariei si Daniel Ivascu aduc o nota originala unor piese foarte cunoscute si reusesc sa rupa bariera dintre ascultatorii de muzica clasica sau jazz si cei care prefera muzica pop-rock. (M.N.)

CHILIAN, LA PREOTEASA. Interpretul Florin Chilian (foto) va sustine, in aceasta seara, de la ora 21:00, la Casa de Cultura a Studentilor (fosta Preoteasa), un recital pe cinste. Pretul biletului de intrare este accesibil oricarui buzunar, doar 100.000 de lei. Timp de doua ore, cat dureaza show-ul, solistul va interpreta melodii mai vechi ("Iubi" si "Termopane"), dar si creatii noi, ce vor fi incluse pe urmatoarele doua albume. Organizatorul concertului este nimeni altul decat vestitul instrumentist Prunus. (S.E.)

LA BALAMUC. Orgasm Records, Bambilici Production, Matreata Management ne aduce Gala Premiilor Balamuc Zine - editia 2006, un eveniment dat dracului in cea mai diabolica zi a mileniului: 06.06.06! Spicuiri din program: o manifestare de prost gust: "Festivalul concurs Matreatza 2006", o emisiune educativa: "Din dragoste pentru death metal" cu Gigea Bradu, un moment poetic: cenaclul "Totusi Balamucul", cu Adrian Rockerescu, "PORCesul etapei cu Ovidiu Metalitoaia" (partea a doua), rubrica stiintifica "In COROntact cu extraterestrii", rubrica "Incredibil dar neadevarat: Cultul personalitatii". Aplauzele, fluieraturile si huiduielile vor fi primite cu bratele deschise. Intrarea libera doar pentru rockeri! (R.G.)

EVENT. DJ Andy Smith (Portishead) vine sa mixeze in Romania. Evenimentul gazduit de Club Eclipse va avea loc in 3 iunie. Pe langa celebrul DJ mai mixeaza si DJ Porge1, Splitkingdom, Rylee. (M.N.)

JAZZ. Joi, 8 iunie, in Green Hours, va fi organizata o petrecere cu muzica electronica improvizata si mult jazz marca Vlaicu Golcea. Invitati: Cristian Soleanu, Vlaicu Golcea, Dj Vasile, Edi Gabia si Ion Dumitrescu. (M.N.) Tra la la. In perioada 9-10 iunie are loc MixStream ’03, marca Tra la la. Vor fi doua scene de la care vor porni spre voi ritmuri electro, breakbeat, drum ’n’ bass, nujazz si brokenbeat. La pupitre vor fi: B.A.U., Rapala, Dj Az, WRK, Stereo 8, Roli Breaker, Dj Bully, Aria Urbana, Snow, Seb, TRG si JFB. Intrarea la acest event este 10 RON. (M.N.)

PARTY. Astazi, ProFM Buzau face 8 ani! E o varsta cam frageda… intr-adevar! Dar va sarbatori ca un om mare: cu Pachanga si Chicanos, pe scena Gradinii de vara Tess, din Parcul Tineretului. DJ-ul ProFM Claudiu Sara (foto) va fi maestru de ceremonii. De dans se va ocupa Wilmark, un adevarat cunoscator intr-ale miscarilor cu "iz" latin. In Cuando, Crush si Alexandra Ungureanu aprind, in aceasta seara, dragostea intr-un megaconcert, in timp ce la Studio Martin, Kozonak si Raresh vor inunda clubul de sunete, tot in aceasta seara, maine seara cedandu-i locul lui Thomas Melchior. (R.G.)

& MORE
THE WEB
  • 2.06: Dj Gruv, Dj Waar, Dj Bucket
  • 3.06: VRT, Sinkronize

    BIG MAMOU
  • 2.06: Sahara ora 20:30

    UNDERWORLD
  • 6.06: Satanochio (lansare album)

    PIATA CONSTITUTIEI
  • 2.06: Pavel Stratan, Alternosfera, Cargo
  • 4.06: Stefan Banica Jr, Vank
  • CLUB ECLIPSE
  • 3.06: DJ Andy Smith (Portishead) - electronica - ora 22:00

    CLUB EMBRYO
  • 3.06: Tom Wilson "Krautrockrocks"

    TEATRUL NATIONAL
  • 2.06: Concert Alexander Balanescu & Ada Milea ora 17:00

    SALA PALATULUI
  • 8.08: Concert Vama Veche (lansare album) ora 20:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club