x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Va prezentam foarte vacuta!

Va prezentam foarte vacuta!

07 Oct 2004   •   00:00

LUIZA LUPU - C(RAMPE)

Bun gasit! In emisiunea de astazi va prezentam... foarte emisiunea! Sa intre foarte prezentatorul! El va prezenta foarte telespectatorilor foarte programul. Foarte programul de spalat, bineinteles. Foarte programul de spalat bumbac difera ca de la foarte cer la foarte pamant de foarte programul de spalat lana sau de alte foarte programe.

Foarte instalatorul a facut bine de v-a pus-o? Adica de v-a instalat-o, bineinteles. Fir-ati atenti, foarte furtunul trebuie sa intre bine in foarte... ceva (foarte instalatorul stie mai bine). Ca altfel faceti foarte inundatie in foarte casa si vin foarte vecinii sa va foarte injure. M-am foarte plictisit de acest foarte foarte dar am decis sa scriu asa in semn de foarte protest la aceasta foarte gaselnita care se foarte retine nu de foarte haioasa ce e.

Daca inca nu v-am foarte enervat, am sa mai insist doar spunand ca n-am vazut foarte reclama mai foarte misogina decat reclama la foarte ciocolata Milka.

Adica ce, ma, ce legatura are propozitia dezvoltata "vacutele fericite ne dau cel mai bun lapte" (unde se vede marmota scarpinand plina de interes spatele vacii) cu imaginea imediat urmatoare (se vede gagica scarpinata pe spate de gagica-su)?

Adica cum ar veni gagica e o vacuta care cu cat e scarpinata mai des, cu atat face un lapte mai bun. Imi pare foarte aim sori, dar ma vad nevoita sa intru in armonie de idei cu o colega de-a mea pe care n-am crezut-o cand mi-a zis. Si asta pentru simplul fapt ca nu vazusem inca reclama. Dar si dupa ce-am vazut-o! Hmmmm!

Domnilor copywriteri, stiam de mult ca sunt o foarte vacuta (chiar o vaca, as indrazni sa spun), dar sa-mi confirmati chestia asta intr-o reclama cu vedere la toata lumea, asta mi se pare o magarie. Si daca eu fac "muuuu", voi faceti... aaa... cum face magaru’ si gata, am zis-o!

Cel mai mult aseara mi-a placut de soarta care a facut sa schimb repede programul si sa dau de Mihaela Tatu. Ea avea o foarte emisiune. Foarte zambea. Era fericita?

×
Subiecte în articol: arte