x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Vânzări bune la Enescu

Vânzări bune la Enescu

de Maria Sârbu    |    24 Aug 2009   •   00:00

Managementul, bine planificat, al firmei Artexim - organizatoarea Festivalului şi Concursului "George Enescu" - a condus la vânzarea din timp a biletelor pentru majoritatea evenimentelor desfăşurate în perioada 30 august-26 septembrie.



Au fost la mare căutare concerte în care sunt implicate orchestre celebre sau renumiţi artişti. Mai mult de 15 evenimente sunt vândute 100%, printre acestea numărându-se cele din seria "Concertele de la miezul nopţii" de la Ateneul Român, susţinute de Orchestra de Cameră a Filarmonicii "George Enescu", solist Boris Brovtsyn; ansamblul "Il Giardino Armonico", dirijor şi solist chalumeau Giovanni Antonini, solistă Marie-Claude Chappuis; Orchestra de Cameră din Lausanne; Wiener Kammerorchester, dirijor Heinrich Schiff; Deutsche Kammerphilharmonie Bremen sau Corul Naţional "Madrigal", dirijor Louis Langrée.

Nu se mai găsesc bilete nici la Orchestra Saint Martin in The Fields, solist şi dirijor Murray Perahia, nici la Les musiciens du Louvre/ Salzburger Bachchor, dirijor Marc Minkovski sau la recitalul pe care îl va susţine la 24 septembrie, Elisabeth Leonskaja.

×
Subiecte în articol: arte