x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Voi fi iarasi rock si mai mult decat atat

Voi fi iarasi rock si mai mult decat atat

20 Oct 2004   •   00:00

LUIZA LUPU - C(RAMPE)

Pierdut stare de rock, o declar nula, desi era o vreme in care n-as fi putut admite chestia asta in ruptu’ capului. Odata cu ea am pierdut, de asemenea, impresia de ameteala pe care o ai dupa ce dai din cap. Si pe ea o declar nula. Gasit pe National TV o trupa misto, invitata la matineul ala (sau matinalul?!? - nu stiu, azi ma simt blonda), o trupa. Se cheama "Trupa". Nu mai auzisem de ei pana ieri dimineata. Trupa "Trupa" suna de-o-se-bit! Am salutat initiativa celor de la "Trezeste-te, romane" si mi-am zis, "uite, bre, niste unii care nu invita manelisti in emisiune! Uau, se-ntoarce lumea inapoi, cu fundu-n jos!?!".

Chestia n-avea sa tina mult. Dupa un videoclip de inalta tinuta artistica au urmat doua secunde in direct in platou. Nu stiu daca cei doi au apucat sa zica ceva. Stirile se cereau imperios in direct. Am vazut ca la emisiunile tv cu jurnale din juma’-n juma’ de ora, orice activitate, orice propozitie, orice gest, orice, oricine, oricum, oriunde, este intrerupt brutal si invitat sa urmareasca stirile.

STIRILE! Stirile, doamnelor si domnilor, sunt mai importante decat orice! Cred ca cel mai ravasitor cutremur n-ar fi in stare sa impiedice difuzarea de stiri. Cand eram mica ma gandeam ca oamenii de la stiri nu mor niciodata, pentru ca ei TREBUIE sa citeasca stiri! Ei bine, Carmen Safta a avut ieri ghinionul sa intrerupa discursul unei trupe care canta extraordinar. Mi-a casunat, deci, pe Carmen Safta.

Carmen Safta ne introduce brutal in lumea tarabagiilor din piata Bucur Obor, nemultumiti ca li se distrug tarabele. O reportita se afla la fata locului si vorbeste cu un nene care zice ca "stie toate dedesubturile". Nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la dedesubturile alea pe care le-am vazut io la Triumph, negre si cu niste dantelute foarte fine, numa’ bune sa le faci in sac prietenelor tale cand vin la tine, ("hai, fata, sa-ti arat ce mi-am luat"). Laudarosu’ lu’ peste prajit! Cum stie el toate dedesubturile! Pun pariu ca habar n-are sa deosebeasca un sutien de o nenorocita de bustiera!

Si dupa ce ca mi-au luat de la nas trupa "Trupa" ca sa-mi vorbeasca de tarabagii, Carmen si cu fata aia mai si vorbesc una peste alta! Ca niste veritabile gaite. Ce-i drept, imbracate in sacou. Mare chestie, ce sa zic! Ua!
×
Subiecte în articol: arte