x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Yamato, “The Drummers of Japan”

Yamato, “The Drummers of Japan”

de Raluca Grintescu    |    18 Ian 2008   •   00:00

“Heartbeat”(Bătaia Inimii) sau “Shin-on” în limba japoneză este un spectacol de sunet şi lumină ce a avut un enorm succes încă de la lansare sa din 2007, doar pentru anul acesta fiind preconizate peste 240 de show-uri



“Heartbeat”(Bătaia Inimii) sau “Shin-on” în limba japoneză este un spectacol de sunet şi lumină ce a avut un enorm succes încă de la lansare sa din 2007, doar pentru anul acesta fiind preconizate peste 240 de show-uri. Spectacolul va avea loc în data de 5 Martie la Sala Polivalenta din Bucureşti, de la ora 20:00. Toboşarii din Nara îmbină misticismul şi realismul muzicii şi dansului japonez într-o manieră spectaculoasă, demnă, explozivă, atrăgătoare. Programul lor este unul foarte strict şi cuprinde o alimentaţie sănătoasă, respectarea orelor de studiu, a orelor de odihnă şi 10 Km de alergare în fiecare zi. Sunt niste profesionişti ce reuşesc să uimească prin ritmul şi forţa lor de concentrare, prin dăruirea cu care molipsesc spiritul spectatorilor şi nu în ultimul rând, prin valoarea interpretării.
Biletele, cu preţuri cuprinse între 70 şi 160 RON, au fost puse în vânzare în această săptămână şi se găsesc la magazinul Muzica, reţeaua Music Shop, casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Flanco World Orhideea, Flanco Unirea şi Flanco Dorobanşi şi online exclusiv în reteaua billet.ro.

×
Subiecte în articol: arte