x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Aşa ceva nu ai mai văzut: fă click aici să vezi cum o revistă online iese din tipar!

Aşa ceva nu ai mai văzut: fă click aici să vezi cum o revistă online iese din tipar!

03 Noi 2013   •   15:27
Aşa ceva nu ai mai văzut: fă click aici să vezi cum o revistă online iese din tipar!

Sunt unii băieţi de la ţară care, atunci când se varsă la Bucureşti rămân în urmă cu un parfum de stânjeneală. Sunt ei capitalişti, dar cumva-cumva îi miroşi că au crescut în alte circumstanţe. La fel şi fostul nostru coleg de la Jurnalul Naţional (şi cu informaţia asta, clar, l-am compromis definitiv) – vorbim de multpreastimabilul Julius Constantinescu.

Venit după ani de zile de print, chiar dacă acum îşi plăteşte ratele cu ajutorul online-ului, Julaev nu a uitat de unde se trage şi ca un clujean bine-crescut din când în când mai ţine "să vadă lumina tiparului” – orşice ar însemna asta.

Blogul satiric Daily Cotcodac a lansat joi seară, în True Club din Bucureşti, cel de-al patrulea număr de print. Am ţinut să reamintim această informaţie numeroşilor invitaţi care au plecat la ore mici şi când s-au trezit nu şi-au mai amintit ce au făcut aseară.

Ziarul a fost realizat cu sprijinul Viasat Explorer România (să trăiască naşu”) şi tratează, într-o manieră umoristică, acelaşi gen de subiecte abordate de popularul canal de documentare. Pe lângă echipa redacţională a blogului Daily Cotcodac, din care fac parte atât ziarişti, cât şi oameni care au serviciu de unde chiar câştigă bani, în acest număr puteţi găsi şi semnătura jurnalistului Viorel Ilişoi.

Ziarul satiric "Daily Cotcodac Explorer” fost tipărit într-un tiraj de 10.000 de exemplare şi va fi distribuit, ca şi până acum, gratuit.

Iar dacă nici aşa nu vi-l permiteţi, ne găsiţi pe www.dailycotcodac.ro, de luni până vineri şi în week-end.

×
Subiecte în articol: daily cotcodac