x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte #365decarti – A început cea mai mare campanie de  lectură și reduceri

#365decarti – A început cea mai mare campanie de  lectură și reduceri

de Magdalena Popa Buluc    |    17 Dec 2019   •   16:11
#365decarti – A început cea mai mare campanie de  lectură și reduceri

Editura RAO a dat startul celei mai mari campanii care s-a făcut vreodată, o promoție ce va dura un an de zile. Timp de 365 de zile, 365 de cărți vor putea fi comandate la prețuri speciale cu reduceri de peste 50%. Urmăriți în fiecare zi hashtag-ul #365decarti pe conturile de Facebook și Instagram ale editurii și veți descoperi cartea zilei, o recenzie de la cei mai buni bloggeri din domeniu și discount-ul aplicat acesteia. În fiecare zi editura Rao va dezvălui o nouă carte și timp de o săptămână beneficiați de discount-uri spectaculoase.

Titlurile din cadrul campaniei #365decarti au fost alese din toate domeniile de interes. De la thrillere incitante, la dramă, cărți de dragoste, fantasy, istorie, memorii, cărți ilustrate, enciclopedii pentru adulți, tineri și copii.

Editura RAO își propune prin această campanie să îi aducă pe români mai aproape de cărți și să încurajeze lectura în familie. De aceea, titlurile sunt alese în așa fel încât cititorii noștri să găsească ceva potrivit pentru toate vîrstele, pentru toate gusturile.

Intră pe #3365decarti și află care este cartea zilei. 

 

 

 

×