x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Andrenalina 100%

Andrenalina 100%

05 Mar 2006   •   00:00

Asta ne propun cateva titluri aparute la Editura Rao

Vinovatia
Romanul lui John Lescroat este surprinzator de la prima pana la ultima pagina. Volumul este mai mult decat o poveste despre crima si pedeapsa. Este o drama despre responsabilitate morala si justitie nesigura, despre familii legate de loialitate si dezbinate de tragedie si tradare. O adevarata capodopera a suspansului contemporan.

Fara crutare
Tweed si echipa lui se afla in fata unei noi provocari: solutionarea ciudatului caz al lui Michael, un barbat amnezic descoperit in centrul Londrei, care, atunci cand a fost gasit, a reusit sa spuna numai cateva cuvinte: "Am asistat la o crima". Ceea ce la inceput pare un mister simplu de rezolvat se transforma intr-un adevarat cosmar cand, unul cate unul, sunt descoperite patru cadavre ingrozitor de mutilate.

Nici un ban in plus, nici un ban in minus
Un milion de dolari - atat a castigat Harvey Metcalfe, rege pe viata al afacerilor tenebroase, promitand comori si lux. Peste noapte, patru oameni - mostenitorul unui conte, un medic din Harley Street, un negustor cu obiecte de arta din Bond Street si un profesor de la Oxford - raman fara un ban in buzunare. Insa, de aceasta data, Harvey si-a ales gresit victimele...
×
Subiecte în articol: carte