x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte BOOKFEST 2015 - lansări de carte aşteptate

BOOKFEST 2015 - lansări de carte aşteptate

20 Mai 2015   •   17:46
BOOKFEST 2015 - lansări de carte aşteptate
Sursa foto: Foto: Diana Oros / Jurnalul National

"Primul pas", de Klaus Iohannis, "Cotroceniul regal", de Diana Mandache, "Cum supravieţuieşte într-o republică. Regele Mihai, românii şi regalitatea după 1989", Alexandru Muraru, sau "Dumnezeiţele din Moravia" de Katerina Tuckova se numără printre lansările aşteptate de publicul Curtea Veche Publishing la această ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest.

"Cea mai aşteptată lansare este aceea a volumului "Primul pas", care va avea loc, sâmbătă, de la ora 15,00, în prezenţa preşedintelui României, Klaus Iohannis", a declarat miercuri, Miruna Meiroşu, PR Manager Curtea Veche Publishing.

De asemenea, duminică, la standul Curtea Veche Publishing, vor fi lansate trei "cărţi regale": "Cum supravieţuieşte într-o republică. Regele Mihai, românii şi regalitatea după 1989", Alexandru Muraru, "Cotroceniul regal", de Diana Mandache, şi "Margareta. Mărturia unui sfert de veac regal", de Danda Gătejanu Gheorghe, director de protocol al Casei Regale.

"O carte cu totul specială, frumos ilustrată, pe care o lansăm sâmbătă, de la ora 12,00, este "Maria a României. Regina care a iubit viaţa şi patria", un volum pentru copii, care prezintă regalitatea pe înţelesul lor, semnat de Adrian Cioroianu şi Mihaela Simina", a spus Meiroşu, menţionând că volumul este primul din seria "Regii şi reginele noastre".

×
Subiecte în articol: bookfest