x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Ce mai citim?

Ce mai citim?

de Magdalena Popa Buluc    |    09 Iun 2024   •   07:40
Ce mai citim?

Iată câteva recomandări excelente, pentru iubitorii de carte.

Efectul anticipării de David Robson ne demonstrează că ceea ce ne așteptăm să se întâmple chiar se întâmplă, și ne arată cum să ne canalizăm gândirea către realitatea pe care ne-o dorim.

Ingineria interioară de Hunter S. Thompson relatează aventurile trăite timp de aproape doi ani alături de banda de motocicliști care a umplut America de groază și de fascinație în anii ’60.

Rușinea de John Bradshaw ne explică cum ajunge rușinea toxică să ne afecteze viețile, ne limpezește cauzele ei și, prin exerciții practice și eficace, ne învață cum să le eliminăm.

Ghidul alergiilor sezoniere de dr. Ovidiu Berghi este volumul-prim ajutor, competent și lămuritor, la care apelezi atunci când bănuiești că ai putea fi alergic/ă la ceva din mediu.

Afacerile în secolul XXI de Robert T. Kiyosaki e cartea plină de imbolduri motivante și de ponturi istețe pentru îndrăzneții care vor să-și câștige libertatea financiară.

De neoprit de Brian Tracy îți imprimă impulsul intergalactic de motivație de care ai nevoie pentru a-ți urmări cu strășnicie obiectivele de la stadiul de vis la cel de proiect și de realitate.

Viitorul e istorie de Masha Gessen e povestea dramatică a spectaculosului eșec al democrației în Rusia, cu dezvăluiri captivante despre Elțîn, Putin, Nemțov, Navalnîi și poporul rus.

Hell’s Angels de Hunter S. Thompson relatează aventurile trăite timp de aproape doi ani alături de banda de motocicliști care a umplut America de groază și de fascinație în anii ’60.

Hana de Alena Mornštajnová urmărește destinul orfanei Mira și al ciudatei ei mătuși, Hana, într-un orășel din Moravia, în anii ocupației germane, ai Holocaustului și ai epidemiei de tifos.

Mila Kundera, „Scrisul, ce idee!” de Florence Noiville este o plimbare în pas tihnit printre amintirile, operele literare și tăcerile unuia dintre cei mai mari intelectuali europeni ai sec. XX.

Epoca furiei de Pankaj Mishra explică spectaculos cum „noua dezordine mondială”, în care suprematiștii albi seamănă izbitor cu jihadiștii, își are rădăcinile în Iluminismul european.

Capătul Tunelui de Kónya Zoltán spune povestea adevărată a luptei cu cancerul pe care dragostea apropiaților, credința și umorul te pot ajuta să o închei cu o victorie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: cărţi recomandări bestseller