x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Cel mai mare târg de carte organizat vreodată în România se deschide peste o săptămână

Cel mai mare târg de carte organizat vreodată în România se deschide peste o săptămână

13 Noi 2019   •   11:16
Cel mai mare târg de carte organizat vreodată în România se deschide peste o săptămână

Au mai rămas doar 7 zile până la debutul celui mai aşteptat eveniment anual din industria cărţii, de un sfert de secol: Târgul Gaudeamus Radio România. Iniţiat şi organizat de postul public de radiodofuziune, Gaudeamus, „cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio”, va avea loc în intervalul 20 - 24 noiembrie, în premieră în Pavilionul B2 Romexpo.

Jurnalul se va afla printre cei peste 200 de expozanţi. Puteţi vizita standul nostru situat în cadrul editurii Integral, unde găsiţi o ofertă bogată de carte, dar şi cel mai bine vândute volume de umor din România, grupate sub titulatura "Enciclopedia Umorului de buzunar".

Ediția 2019 a Târgului de carte Gaudeamus Radio România din București se va desfășura sub semnul aniversării a 30 de ani de la momentul istoric al Revoluției Române din Decembrie 1989. Organizat anual de Radio România, Gaudeamus reprezintă, de peste 25 de ani, un reper major al peisajului cultural românesc. Anvergura și notorietatea evenimentului, oportunitățile de promovare a ofertelor editoriale și uriașul impact asupra publicului - cele mai recente ediții înregistrând peste 125.000 vizitatori - au conferit Târgului Gaudeamus Radio România statutul de vârf al pieței naționale de carte. Peste 8.000 mp de standuri care vor găzdui sute de mii de titluri și aproape 900 de evenimente, lansări și prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri - îi așteaptă pe cei care vor trece pragul târgului în perioada 20 - 24 noiembrie.

Deschiderea oficială a Târgului Gaudeamus Radio România, ediția București 2019, va avea loc miercuri, 20 noiembrie, la ora 12.00, la standul Radio România.

Ca şi la ediţiile precedente, numeroase categorii de public vor avea accesul gratuit: preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, bibliotecari, profesionişti din domeniile editorial/educaţional, membrii uniunilor de scriitori, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, grupuri organizate. Pentru vizitatorii care nu se încadrează în aceste categorii, accesul în incintă se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) şi a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada), care vor constitui totodată şi suportul pentru Tombola GAUDEAMUS.

Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

×