x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Colorata mâine-i gata...

Colorata mâine-i gata...

de Sebastian S. Eduard    |    02 Mai 2010   •   00:00
Colorata mâine-i gata...

Editura Litera vine cu două volume dedicate celor care vor să fie meseriaşi în ale fotografiei. Ceea ce înseamnă că respectivele lucrări sunt destinate în primul rând celor care au noţiuni de fotografie, dar şi-au propus mai mult.




5680-119179-carte_fotografiadeportret.jpg"Fotografia de portret" este o carte practică ce oferă 99 de idei pentru realizarea unor fotografii cu adevărat reuşite ale familiei şi prietenilor. "Fotografia de portret" îţi arată cum să alegi locaţiile, fundalurile, vestimentaţia sau lumina atunci când faci fotografii, cum să setezi aparatul foto cât mai simplu şi inteligent, cum să alegi tema şi subiectul şi, nu în ultimul rând, cum să faci din şedinţele foto o experienţă distractivă de neuitat. A, şi în plus, volumul este semnat de unul dintre cei mai buni fotografi din lume, Annabel Williams.

5680-119178-carte_101_ponturi.jpgCea de-a doua carte, aflată de ceva vreme pe piaţă, este "101 ponturi de bază în fotografia digitală". Pentru prima dată, renumitul fotograf şi autor de lucrări de specialitate, Michael Freeman, revelează experienţa sa din interiorul lumii fotografilor profesionişti. Bazată pe mulţi ani de experienţă, "101 ponturi de bază în fotografia digitală" explică în imagini color felul în care îţi poţi folosi aparatul digital în mod eficient şi creativ şi cum poţi gândi fotografia ca un expert.

×
Subiecte în articol: carte