x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump: Cartea lui Woodward este o escrocherie

Donald Trump: Cartea lui Woodward este o escrocherie

07 Sep 2018   •   15:23
Donald Trump: Cartea lui Woodward este o escrocherie

Preşedintele american Donald Trump a calificat vineri drept "escrocherie" cartea jurnalistului de investigaţii Bob Woodward despre preşedinţia sa, spunând că citatele au fost inventate, relatează AFP. 

"Cartea lui Woodward este o escrocherie. Nu vorbesc în felul în care sunt citat. Dacă ar fi fost aşa, nu aş fi fost ales preşedinte", a scris Trump pe Twitter din Montana, unde se află pentru un miting electoral. 

"Autorul foloseşte în carte orice truc pentru a denigra şi a bagateliza. Aş vrea ca oamenii să poată vedea adevăratele fapte - iar ţara noastră o duce GROZAV!", a adăugat el. 

Celebrul jurnalist de investigaţii Bob Woodward va lansa la 11 septembrie în SUA o carte explozivă, 'Fear: Trump in the White House', care îi face un portret devastator liderului de la Casa Albă. 

În acest volum, din care Washington Post a publicat marţi câteva extrase, Woodward face portretul unui preşedinte incult, coleric şi paranoic, pe care colaboratorii se străduiesc să-l controleze pentru a evita derapaje foarte grave.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: bob woodward fear donald trump