x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte După 13 ani, creatorul lui Hannibal Lecter revine cu un nou roman

După 13 ani, creatorul lui Hannibal Lecter revine cu un nou roman

29 Ian 2019   •   11:41
După 13 ani, creatorul lui Hannibal Lecter revine cu un nou roman

După o pauză de 13 ani, autorul bestsellerului Tăcerea mieilor va publica anul acesta cel de-al șaselea roman al său. Cari Mora este un thriller „despre puterea răului, despre lăcomie și consecințele celor mai întunecate obsesii”, spune Thomas Harris. Romanul Cari Mora va fi lansat în Statele Unite în luna mai, urmând să apară apoi și în România, la Editura RAO.

DESPRE ROMAN: Sub zidurile unui conac situat pe plaja din Miami este ascuns aur în valoare de douazeci si cinci de milioane de dolari aparținând unui cartelul al drogurilor.  Comoara a fost vânată de bande întregi, în frunte cu Hans-Peter Schneider. Cari Mora, îngrijitoarea casei, a fugit de violența din țara ei. Se află la Miami temporar, sub protecția Departamentului American de Imigrări și Autorități Vamale. Frumoasă, marcată de ororile războiului, Cari Mora înțelege jocul lui Hans-Peter, pe măsură ce acesta se apropie de comoară.   Însă femeia are abilități uimitoare, iar capacitatea ei de supraviețuire a fost de nenumărate ori testată în trecut.

DESPRE AUTOR: Scriitorul American Thomas Harris a devenit renumit prin tetralogia Hannibal Lecter, serie de romane care au fost ecranizate. Scriitorul apare pe lista autorilor celor mai bune romane din SUA din anii 1990 pînă în 2000.

×